Да пратим Бойко в затвора до седмици! Подпиши се за Кьовеши - Главен прокурор на ЕС!

Приятели, ето тук е подписката за Лаура Кьовеши за главен прокурор на ЕС! Подкрепете я, Бойко отива в затвора, при румънските премиери и министри...
Да припомним - в Северната ни съседка зад решетките ИМА ПОЛИТИЦИ! Министри, дори един премиер е там. А депутатите са неизброими.
Тази жена ги наказа за кражбите им.
Европейският главен прокурор може да "байпасва" локалните власти и да завежда директно дело.
Няма Цацаров, няма Пеевски, няма свои хора в съдилищата. Няма кой да пази Бойко.
Подкрепете я, тя има силни позиции в Европарламента, малко и трябва.
После започва чистката...

1 коментар:

 1. Много има да се чисти в този ЕС. И немци и французи си играят игри и прикриват някои далавери с регламентите си. Нали четете какво казват зелените чрез техния говорител Sven Giegold - Известител: Блокадата от германското и френското правителство губи поддръжници

  Линк, за да разпространи тази информация в Twitter / facebook: https://sven-giegold.de/whistleblower-blockade-by-german-and-french-governments-loses-supporters/

  Снощи на тристранна среща на Европейския парламент, Европейската комисия и Съвета не успяха да постигнат очакваното споразумение за минимална европейска защита на лицата, подаващи сигнали за нередности. Съветът продължава да настоява за задължението на лицата, подаващи сигнали за нарушения, да докладват първо на собствената си компания или орган (първи етап), преди да могат да се обърнат към външен надзорен орган (втори етап) и едва след това към пресата или обществеността (трети етап) , Знаещите лица би трябвало да чакат по три до шест месеца за обратна връзка в първия и втория етап, преди да могат да разчитат на европейски правни гаранции за публично докладване след една година (тристепенна система). Парламентът иска да гарантира правна сигурност за лицата, подаващи сигнали за нарушения, независимо дали те повдигат вътрешна аларма или отиват директно към надзорния орган (двустепенна система). Още след 2 до 4 месеца лицата, подали сигнали за нередности, можеха публично да сигнализират за алармата с гарантирана правна защита.

  Докато германското и френското правителство по-специално продължават да настояват за тристепенната система, от Италия се очаква да премине към позиция, подобна на тази на Европейския парламент утре. Посланиците на държавите-членки ще обсъдят въпроса утре, сряда, 6 март, в Комитета на постоянните представители (Корепер). Холандското правителство също ще бъде подложено на натиск да обясни своята блокираща позиция в националния парламент ("Tweede Kamer") в продължаващите преговори. Десетки неправителствени организации (НПО) също така отново призоваха Съвета да преустанови задължението за първия вътрешен доклад като условие за европейска правна защита на лицата, подаващи сигнали за нередности. Техническата среща на трите институции на ЕС е насрочена за четвъртък. Следващия понеделник, 11 март, ще се състои следваща политическа среща, в която мнозина се надяват да постигнат споразумение.

  Евродепутатът Свен Гиголд, докладчик на Европейския парламент за прозрачност, отчетност и почтеност в институциите на ЕС, заяви:

  "Германското и френското правителство изчерпват съюзниците си за блокирането им срещу ефективната европейска защита на лицата, подали сигнали за нередности. Настойчивостта на блокиращите министри на правосъдието за вътрешно докладване преди сигнализиране на лица, които подават сигнали за нередности, отрича ефективната защита на лицата, подали сигнали за нередности. медии, които разчитат на лица, подаващи сигнали за нередности.

  Блокирането на френско-германските министри трябва най-накрая да се откажат от блокадата си за ефективна защита на лицата, подаващи сигнали за нередности, и да чуят критиките на европейските органи за защита на конкуренцията и НПО. Германският министър на правосъдието Катарина Барли, която също е водещият кандидат на германските социалдемократи, не трябва да блокира това, което социалдемократите и зелените защитават съвместно в парламента в Брюксел. Правителствата на Германия и Франция трябва да спрат да блокират споразумение, което има зад себе си мнозинство във всички институции на ЕС и което ще защити по-добре общото благо на Европа. "

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...