Adsense-top

Напред, на Запад, към eврата, ще продадем за тях дори децата!

Днес за пореден път получихме урок за лъжовния характер на западната цивилизация.
Отново излезе стария проблем с отвличанията на деца в Норвегия, при това правено съвсем законно от самата държава.
Това ме накара да напиша този коментар.
Норвегия, скъпи сънародници, е държава, в която не можеш да се скараш на детето си, ако направи беля, защото... ще ти го отнемат.
В същото време ако си убиец на над 70 деца, в същата тази Норвегия, ще получиш смехотворната присъда от 21 години затвор в 5-звезден хотел...
Не, няма шега. Това е пример за същия този запад, към който бягат превърнати в идиоти българи, на които са им промили мозъка, че еврата са най-важното нещо в живота. И то дори не еврата, а "многото евра". Важно е количеството, то е единственото щастие и смисъл.
Така наречената Западна Европа, пример за което е Норвегия, е място където не се знае гробът на Моцарт. Нали ние не знаем гроба на Левски, и се самобичуваме, но това е заради твърде бурна история и чести идеологически завои.
А в Западна Европа не знаят къде е гроба на Моцарт, допуска се, че е заровен в общ гроб, поради... бедност.
В същото време има цели мемориали на корумпирани аристократи и на политици, довели до милиони избити техни собствени сънародници.
В Западна Европа са горили "вещици" до 18 век. Всъщност най-последно са горили именно в "цивилизованото" Скандинавие. Там Швеция, Норвегия.
Ние тук всъщност изобщо никога не сме горили "вещици"...
В Западна Европа, в Норвегия, държавата от грижа да децата, ги отнема от родителите им. Отхвърля се има-няма 3 милиарда години еволюция на живота, която е доказала, че малките най-добре растат с родителите си. И се предават на "държавата", която после ги предава на абсолютно несвързани с тях семейства, та някои от тях и еднополови. Не искам да спомена и думата "педофилски", защото и такива случаи има.
На Баба Меца само ако и доближиш мечето, ще те разкъса, дори да искаш да си поиграеш с него. На норвежеца като му вземеш детето, той вярва, че "държавата знае какво прави" по-добре от него самия...
Тази гениална история има и покъртителен край. Едно дете, отнето от родителите му, и размятано между институции и хомосексуални настойници, та това дете порасна, взе един автомат и уби 70 други деца. Гениалната система роди гениален резултат. В крайна сметка, и злият гений  е гений, нали...
Но понеже сме много хуманни, затова в Норвегия максималната присъда е 21 години затвор. А затворниците имат право на самостоятелна килия с баня, телевизор и Интернет. 5 звезди, права имат хората...
Парадоксалното е, че 7000 българи са емигрирали в това малоумие. И общо 2 милиона - в Европа и САЩ.
Всичко друго е по-добро от България?
Дали?
Дали Господ не е измислил парите, за да отсява най-глупавите. Дава им няколко сребърника, и те сами се убиват.
То това за сребърниците не го ли пишеше още в Библията? Предупредил ни е дори Господ за парите, предупредил ни е, че с тях ще ни изпитва.
Ама ако си глупав, колкото и да ти го казват, ти все ще сториш глупостта...
Напред, на Запад, към Еврата, ще продадем за тях дори децата!
Еей, тук приказката беше, че ще "продадеш майка си", заради пари. А гледай на Запад и това са напреднали - вече даваш и децата си...
За Евра...
Браво, юроде!

Добри Божилов
27-12-2018

1 коментар:

  1. Така е абсолютно!
    Сребролюбието е корен на всякакви злини - казва Новия Завет

    както и че блудството/вкл. хомосексуализма/отмъщението и алкохолизма отнемат човешкия разум

    Политиката и слугите и, игнорират Бога, а не знаят че зависят от Него за всяка глътка въздух и за всеки удар на сърцето си.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...