Adsense-top

Симеонов отговори на Слави: Не може гологлав чалгар да се изявява като съдия и да раздава присъди

Бившият вицепремиер Валери Симеонов коментира подкрепата на Слави Трифонов за майките с деца с увреждания и гостуванията на Бойко Борисов и на Сотир Цацаров в шоуто му по БТВ.
Той заяви, че "не може гологлав чалгар да се изявява като съдия и да раздава присъди".
На въпрос защо и той е гостувал преди това в предаването на Трифонов, Симеонов поряза репортерката и припомни, че е бил и в нейната медия, но повече нямало да отговаря на поканите ѝ.
"Аз съм контактувал с ДАНС и нямам особено високо мнение за тях. Не мога да приема доклад на ДАНС като доказателство", коментира Симеонов в парламента по повод снощните коментари на главния прокурор Сотир Цацаров, че тече проверка на прокуратурата за оградата по границата.
Вчера в "Шоуто на Слави" Цараров обяви, че въз основа на доклад на ДАНС за драматични разминавания при цените на строежа на оградата, в момента тече експертиза и ако тя потвърди изводите в доклада, ще бъдат повдигнато обвинения на министри и областни управители. Мнозина разпознаха като потенциален "клиент" на прокуратурата именно лидера на НФСБ, който бе пряко ангажиран с оградата, докато беше премиер.
"Оградата се строеше без обществена поръчка, защото ни бяха нападнали тълпи бежанци. На много места са извършени строителни дейности, повече отколкото са платени. Самият изпълнител влагаше материали и труд от себе си, защото това е обект на национална сигурност", обясни Симеонов.

Източник: Фактор.бг

1 коментар:

  1. В СЛУЧАЯ СЪС СЛАВИ ТРИФОНОВ СИМЕОНОВ Е ПРАВ. ПОДКРЕПЯМ ГО !

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...