Adsense-top

Марин Льо Пен: ЕС е колонизиран от германците

Представители на националистически формации от цяла Европа се събраха днес в София по покана на лидера на „Воля”, Веселин Марешки.
Сред тях бе лидерът на френския Национален фронт Марин Льо Пен, белгийският крайнодесен евродепутат Геролф Анеманс, както и хора от италианската „Лига” и австрийската Партия на свободата.
Целта на форума, проведен под името „Движението за Европа на нациите и свободата - нов модел за европейските граждани”, бе да се обсъди обща стратегия на националистите за предстоящите догодина избори за евродепутати.
Льо Пен коментира, че „Воля” е движение, което споделя нашите ценности и с което имаме най-общи цели”. Лидерът на френските националисти призова за „освобождаване на Европа” от германския контрол.
По време на речта си Льо Пен засегна и държавните отношения между ЕС и Русия.
„Русия и САЩ са двете големи нации, трябва да говорим с тях и да споделяме идеи, за да просперираме”, смята тя. „Русия е стратегическа държава, но ЕС не взима това под внимание”, добави Льо Пен.
Според нея ЕС „не зачита идентичността на народите, налага нежеланите от тях миграционна политика и принципи на свободна търговия, които имат тежки последствия за индустрията на държавите-членки”.
Тя определи настоящия Европейски съюз като „уплашен, незаинтересован и безсилен” и предупреди българите за опасностите от имиграцията.

Източник: Вести.бг

П.П. Видео от интервю на Льо Пен по бТВ има тук:
https://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/marin-lyo-pen-es-e-koloniziran-ot-germancite.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...