Adsense-top

Полицаи разбили погрешка домовете на 2 баби при спецакция...

По време на проведената днес акция срещу група за наркоразпространение са разбити апартаменти на две възрастни жени, съобщи зам. - главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.
Той заяви, че е започната вътрешна проверка. Извини се и, че веднага е била изпратена група, която да отстрани нанесените вреди, а пострадалите лица са проявили разбиране и са съдействали на органите на реда.
Ще бъдат създадени на местно ниво комисии с цел по-доброто осигуряване на обществения ред и сигурност, съобщи на брифинг министърът на вътрешните работи Младен Маринов след заседанието на Националния съвет за превенция на престъпността.
Целта е да се засили на местно ниво координацията между институциите, за да има по-голяма превенция на определени места, обясни министър Младенов, предаде репортер на Novini.bg.
Има ефект от предприетите мерки до момента, съобщи и вицепремиерът Красимир Каракачанов. Ролята на мобилните екипи, които обикалят в населените места, в които няма полиция, е голяма и видна, заяви той.
1514 души са назначение в МВР от началото на мандата на правителството, отчете Каракачанов. Българският полицай трябва да има самочувствие, трябва да бъде уважаван, а не обиждан и ухилван, каза още вицепремиерът.
Красимир Каракачанов заяви, че се подготвят законодателни промени, които целят хората, които не са платилите глобите си, да полагат обществено полезен труд.
Вицепремиерът коментира също така и новината, че в багажа на Ангел Джамбазки е открит пистолет на Летище София. Той заяви, че Джамбазки просто е забравил законно притежаваното оръжие в сака си.

Източник: Новини.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...