Adsense-top

Идва ли извънземна атака: Всички далечни телескопи изведнъж се изключиха (не е фeйк - НАСА потвърди)...

Тази новина не е конспирация и не е фейк. Само коментарът е конспирация.
Но днес двата най-мощни телескопа на човечеството - "Хъбъл" и "Чандра", изненадващо и двата се самоизключиха.
Минаха в режим "пестене на енергия".
Вероятността подобно нещо да се случи едновременно е едно на няколко милиона.
Т.е. възможно е да има неслучайна причина.
В последните дни се случи и друго нещо интересно - непонятни експлозии на Луната - вероятно от сблъсъци с метеорити. По принцип на спътника ни падат метеорити и те са причината за многобройните кратери. Но никой не е засякъл големи такива да идват, а може и експлозиите да са с друг произход.
Конспиративни сайтове (тук излизаме от твърдите факти и влизаме в догадките) от няколко седмици говорят за предстоящо извънземно нахлуване на Земята. Според тях, на Луната вече се бият извънземни кланове, които спорят за контрол над планетата ни. Ако не се разберат помежду си, може битките да се прехвърлят и тук.
Друга конспиративна новина е съобщението на шефа на СЕТИ, че са засекли извънземен сигнал, който вещае опасност за Земята. СЕТИ е частна програма за наблюдение на Космоса, включваща стотици телескопи по цял свят.
В рамките на топ-конспирациите пък са слуховете, че раздуването на напрежението между Русия и САЩ в последните години е за да се оправдае бързо превъоръжаване. Преди това всички пестяха от оръжие и като цяло всичко се разоръжаваше. Сега изведнъж САЩ се оказаха с нови самолетоносачи, ПРО и хиляди изтребители. Русия пък се озова с хиляди нови ракети и с близо 20 хиляди танка. Слуховете са, че умишлено се създават бутафорни конфликти по света, за да могат руснаци и американци да се въоръжат, без да паникьосват населението.
Фактите с "Хъбъл" и "Чандра" обаче са съвсем обективни...

Добри Божилов
Фен на конспирациите, но и на Истината...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...