Adsense-top

"Якудза" издирва осквернилите мемориала в Хирошима...

Не знам от Якудза дали наистина са по петите на българските кретени-драскачи, осквернили Монумента на загиналите от ядрената бомба в Хирошима, но много ми се иска да е така.
Знаем, че японската мафия помага на пострадали при бедствия, също и наказва изнасилвачи строго и педофили. Това не е индулгенция за пред властите и съдебната власт.
Просто особености на японския характер.
Представям си, какво ще се случи на родните тъпанари, ако Якудза се заеме с тях...
Говори се, че някои възпитателни ритуали са много болезнени...
Малко ровене в мрежата и Гугъл дава любопитен резултат. За няколко години над 120 заглавия в наши медии уведомяват как сме покорили Япония. „България покори Япония“, е-хей, кой като нас.
По всякакъв повод: наши спортисти там, IT специалисти, кисело мляко, детски хорове, музиканти, сумисти с нашенски корени, Тракийското съкровище и пр. Откроява се обаче заглавие отпреди 10 години: „НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ПОКОРИХА ЯПОНИЯ“. Главни букви, като за триумф. Под заглавието четем, как целият японски елит – политически, дипломатически, културен и пр. се дивил на нашите таланти. Заглавието и текстът са на? На официалния сайт на българското Министерство на външните работи.
Две петилетки по-късно Националната опера и балет пак е в Япония. Но този път ПОТРЕСЕ страната на изгряващото слънце. Мемориалът на загиналите от атомната бомба в Хирошима осъмнал с надпис „Локо София“. Толкова е отвратително, че те отказва от коментар.
На 6 август 1945 година над Хирошима американски пилоти пускат атомна бомба, известна като „Малчугана“. Загиват около 140 000 души. Населението на града по онова време не е повече от 240 хиляди човека. Мемориалът на загиналите се намират на брега на река Ота в центъра на Хирошима и е обявен за световен паметник от ЮНЕСКО.
Япония е древна държава с невероятна история и култура, градени повече от 4 хил. години. Японците са 130 милиона и живеят на територия колкото три Българии. Брутният вътрешен продукт на глава от населението е седем пъти по-голям от нашия.
Японският генерал Сейго Ямазава, наследик на известен самурайски род командва един от полковете при освобождението на Плевен през 1877 година. Награден е с най-високи държавни и военни отличия.
Нито една японска медия, по нито един повод, не е използвала заглавие „Япония покори България“. Добре е да го знаем. Ние обаче сме  ги покорявали през няколко месеца…
„Локо София“ на мемориала в Хирошима. Простащина, която надмина дори автографа, който остави футболера Благой Георгиев – Джизъса, онзи с татуираните кръстове, на Колизеума в Рим преди три години. Три години. Упадък със скоростта на светлината.
Якудза трява да се намеси. Иначе има риск, като си дойдат у нас, кретените от Локо да се окажат звезди в телевизионни реалити формати, а чалгари песни да извият за тях.

Камелия Банова
Източник: Фрог Нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...