Adsense-top

Отмяната на смъртното наказание беше грешка. Скоро може и да го върнат в Европа

Аз считам, това е лично мое мнение, не ангажирам ГЕРБ, че отмяната на смъртното наказание в закона беше грешка.
Това заяви бившият конституционен съдия Георги Марков в „Събуди се“.
„Скоро може и да го върнат в Европа. Ако ние обаче го върнем сега, ще ни привикат в Брюксел и ще ни наложат санкции“, добави той.
Марков се разгневи заради бежанците, които са на територията на Европа и остро укори Меркел, като пламенно опита да защити тезата си. 
„Защо Меркел не пита хората дали искат в страните им да влизат някакви с брадви?!“, запита гневно той.
Марков изрично се противопостави на двойния аршин, с които в Брюксел се отнасят към нас. 
Защо Вебер не се притеснии за убитата Мия в Германия, така както се притесни за убитата Виктория у нас, попита пламенно той.
Много и се събра на Ангела Меркел. 
Те /мигрантите/ дойдоха и тя не се справи. 
Тя е бламирана от собствената си парламентарна група. Все едно Борисов предлага Цецо , а ние избираме Вежди, каза Георги Марков.
Изборите в Бавария-шок. „Алтернатива за Германия“ прави пробив в Бавария. 
Тя вече е във всички парламенти. 
Става втора политическа сила в Германия. 
Политическата реалност в Европа наподобява силно 89-та година. Има политическа криза в Западна Европа и тя е криза на традиционните партии. На хората им писна да ги колят и да унищожават пред очите ни традиционното население. Да се говори , че нацизмът настъпва в Европа-не. Настъпват хора като Орбан. Може да се стигне-зъб за зъб, око за две. Не ща Бойко да се жени за мъж. Слава Бог, не се и опитва. Не ща такъв прогрецизъм. Не ща тези лудости, посичи още той.
Тази година е знакова за българската политика. Ние сме смирена политическа сила-ГЕРБ. Не приемаме джендър идеологията. Борисов за втори път отказва да изгони руски дипломат по случая „Скрипал“. Той не се превърна в следовател. Не е ли Борисов, нямаше да съм депутат. Този мръсник Абдула е осъден за години. той за 0 години не може да се превъзпита. Защо крият какаво се случва в Кьолн. В Брюксел да си гледат техните работи. Манфред Вебер се върти като палачинка. Г-жо, Меркел, вие кого попитахте да каните тези хора с ножове и брадви. Не мога да говоря безразлично.
В един момент Мира Иванова се притесни за бившия конституционен съдия и вдигнатия му адреналин: „Разтревожих се за вас и вашия пулс. Мисля, че е добре да сменим темата“, поде тя. „Няма как да съм безпристрастен и да няма емоция в това, което казвам“, отвърна й Марков.
„Политическата реалност в Европа наподобява силно 89-та година. Тогава имаше криза в Източна Европа, падна Берлинската стена. Сега има криза в Западна Европа. Макрон се опитва да използва ХДС на Меркел срещу националистите, но в самата Франция той има много сериозни проблем“, заяви той.
„Борисов за втори път отказа да изгони руски дипломати по случая „Скрипал“, защото знае, че по конституция всеки е невинен, до доказване на противното. Той не се превърна в министър-председател – следовател. Няма какво да разследва доказателства. Неговата работа е да управлява страната“, каза Марков.
Бившият конституционен съдия призна, че не е запознат добре с казуса с изказването на Валери Симеонов, но той е назначен от Борисов и, ако премиерът реши, може да го отстрани. „Не ми е работа да коментирам тези неща“, завърши той.

Източник: Епицентър.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...