Adsense-top

Дори министър на изкуствения интелект не може да спаси положението с интелекта, след ГЕРБ...

"Ако ме питате дали ще сложа министър на веселбата – няма, ние всеки ден сами и създаваме толкова проблеми, че можем да ги овладеем, но мога да назнача министър на изкуствения интелект".
Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти след срещата си с престолонаследника на Абу Даби шейх Абу Даби Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян, като част от посещението му в Обединените арабски емирства.
Идеята не е лоша, но истината е, че след тоталното скудоумие, което наложиха ГЕРБ в държавата, вече и изкуствен интелект не може да ни оправи.
Изказването на Борисов дойде в отговор на журналист, който му посочи, че в емирствата имат министър на щастието.
Премиерът съобщи, че България и ОАЕ ще сключат стратегически договор за партньорство в сферата на образованието, цифровите технологии, изкуствения интелект.
Освен това Борисов е постигнал и договорка с Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян, който е и собственик на "Манчестър сити", млади футболисти и треньори от България да се обучават безплатно в академията на английския клуб.

1 коментар:

  1. Твърди се ,че България страда заради преследването на богомилите. През последните 10 години страдание обаче, откакто този индивид е на власт, многократно е изкупила този свой грях ! В Манчестър сити е надеждата ни.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...