Adsense-top

Както и да го въртим и сучем, в 160 държави новината е, че в България са убили журналистка, заради разследване за корупция на властта...

Почти в целия свят се прочухме тия дни.
Вече се изгуби бройката на това в колко медии сме влезли, но някои ентусиазирани броячи стигнаха до 160.
В 160 държави са писали, че българска журналистка е убита, заради разследване на корупция на властта. Нищо друго не пише! Това е публикацията, и абсолютно всички местни обяснения вече нямат никакво значение.
Най-много да постигнат послъгване на някой все още заблуден избирател.
Но след подобен погром над международния авторитет на страната, ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ ОТИВА. Не заради убийството, а заради ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКИ ПРОВАЛ.
А Корнелия трябва да внесе вот за ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА вече, а не за здравеопазването.
Ако правителството си тръгне, глобалният ни резил ще бъде овлядян. Отново ще пишат, и ще е някакъв "хепи-енд". Убили момичето, но накрая корумпираните изгонени все пак. Точно така стана в Словакия - убиха репортерка, но кабинетът плати сметката.
Ако у нас се задържи Бойко Борисов, нищо друго няма да пише. Няма да има "хепи-енд". Най-много ще повтарят началната версия за "убийство заради разследване".
И всяко външнополитическо наше усилие - за каквото и да било, ще бъде обречено...
Бойко трябва да се маха, но той е суетен, чувства се ощетен, и изобщо не разбира какво бедствие е за държавата.
Трябва да го махнат тия около него. Със сигурност доста от тях идеално разбират какво се случва, и в какъв погром съ-участничат в момента...

Добри Божилов
09.10.2018

1 коментар:

  1. това е самата истина!!тия мангали и румънци де ги забъркват ,могат да залъгват самите тях си за успокоение че не са виновни!!но истината личиот километри!!!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...