Adsense-top

Бойко чупки в кръста и "голям приятел" на Ердоган, пък български граничари 10 години ги съдят за убийство на бракониер в НАШИ води...


Преди 10 години турчин, бракониерстващ в български води, умира след като не се подчинява на заповедите на български граничари.
10 години Турция търси начини да съди българските граничари за това, че са си свършили работата, за която България им плаща.
10 години тези момчета и семействата им живеят в стрес, защото не знаят дали утре някой няма да ги отведе.
Защото са си свършили работата.
Поредната разходка до бургаския съд, по съдебна поръчка на I-ви Тежък наказателен съд - град Къркларели, Турция ще бъде на 16 октомври, вторник. Опасността момчетата да бъдат изправени пред турския съд е голяма!
⚠️НА 16 ОКТОМВРИ, ВТОРНИК, ОТ 10 Ч., ПРЕД БУРГАСКИЯ СЪД Е ОРГАНИЗИРАН МИТИНГ В ПОДКРЕПА НА ГРАНИЧАРИТЕ! КОЙТО МОЖЕ- НЕКА ДА ПРИСЪСТВА, ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ТЕХЕН ЛИЧЕН ПРОБЛЕМ, А ПРОБЛЕМ НА ДЪРЖАВАТА НИ! ⚠️
Това е сухата информация.
И малко лична. Високото момче се казва Живко Петков. Беше ми съученик. Беше изключително дете-слънчево, интелигентно и спокойно и се превърна в изключителен мъж. Когато разбрах, че е граничен полицай си казах "Еее,браво, такива свестни хора трябва да бъдат всички полицаи!". Живко има прекрасно семейство, малко дете, куче и със сигурност всички те не заслужават да живеят в този кошмар. Както не го заслужават и другите трима, и техните семейства.
Надявам се България да защити своите хора. Нашите хора. В противен случай- да гасим лампите и да затваряме...

Крис Божинова, Фейсбук

П.П. Въпросното дело е унизително дори не само за граничарите, а за България. Защото каквото и да се е случило в НАШИ териториални води, то се разследва от нашите органи. Това Турция да съди за събития на НАША територия е по същество навлизане в чужд суверенитет. Т.е. все едно е военна агресия. Турската държава се разпорежда в територия като нейна. България може да поиска закрила от съюзниците в такъв случай, но къде ти смелост у Бойко да го направи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...