Adsense-top

Народът на Лозница си иска Пенчо Кубадински, махат го по психо-десен закон от времето на Костов...

Общинският съвет в Лозница гласува за издигане на паметник на Пенчо Кубадински.
Въпросният общински съвет е с мнозинство, забележете - от ГЕРБ и ДПС. Именно те са гласували решението.
Народът на Лозница масово подкрепя паметника. На откриването му присъстваха 300 души, което е повече отколкото се събират на протест в двумилионна София. Общото население на градчето е едва около 2000 души. И събраха повече пред паметника, отколкото събират софиянци на протест.
И въпреки всичко това, паметникът трябва да бъде премахнат.
Защото психо-десните, когато бяха на власт, приеха един абсолютно изроден закон за "обявяване на комунистическия режим за престъпен". Това беше абсолютно избиване на комплекс на психично болни хора, водени от злоба и омраза.
Въпросният закон е абсолютно противоконституционен, защото не може със задна дата да се обявява нещо за престъпление, ако не е било такова, към момента на извършването си.
Комунистическата власт е била напълно законна според действащите тогава закони.
Въпреки това, психо-десните на Костов пробутаха този закон през 2000 година - само 1 година преди народът да изрита това пагубно управление с шутове.
И сега психо-десни медии вдигнаха шум, и трябвало паметникът да се премахне.
Всъщност, въпросният псевдо-закон следва да се отмени, или да се внесе в Конституционния съд.
Каквото и да правят обаче, психо-десните са обречени. Няма как да скриеш Истината, и няма как да охулиш социализма в спомените на хората, които са го живели.
Изумително беше как жена, жертва на Възродителния процес, на която са и сменили името, та тя каза, че харесва Тодор Живков и са живели добре.
Ето това е Истината, е комплексираните соросоидни демократи са обречени да загубят. Защото в умовете и сърцата на хората Истината за социализма като Златен век се завръща...

Добри Божилов
09.09.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...