Adsense-top

Клетите талибани обявиха, че хepoинът противоречал на Иcлямa... 11 септември, и днес US армията охранява производството...

На този ден преди 17 години се случи най-голямата мистификация, от кацането на Луната насам.
Група брадати и неуки "терористи" превзеха 4 самолета и под носа на най-могъщите тайни служби в света, ги удариха в двата емблематични небостъргача на Ню Йорк. Та и в Пентагона, който има собствено ПВО, и трябваше да устои на атака със съветски ракети.
След това, около Пентагона не се видяха никакви останки от самолети.
А кулите-близнаци рухнаха "като по учебник" - надолу, етаж по-етаж, все едно ги взривява професионален сапьор, така че минимално да се засегне околността.
Малко по-късно САЩ свалиха неудобното правителство от талибани на Афганистан, което бе почти занулило производството на хероин. Бил противоречал на Исляма и затова бизнесът от 8000 тона годишно се бе свлякъл на 70-80 тона.
Всички предни управници на Афганистан се финансираха с опиумен мак, но не и талибаните. Те останаха без тези пари.
Но останаха без печалбите и всички по веригата.
Веднага след свалянето на талибаните, настана хаос, но едно се случи със сигурност - отново имаме 8000 тона на година производство на дрога...
Войната в Афганистан се влачи вече 17 години, струва трилиони долари на американския народ, но маковите плантации са надеждно охранявани за държавна сметка.
А "виновникът" Осама Бен Ладен бе открит в Пакистан. И въпреки, че стоеше невъоръжен на колене в една стая, американските убийци просто го ликвидираха. Не постъпиха по собствения си устав, който нареждаше да бъде арестуван и съден. Гръмнаха го като куче.
Защо ли?
Сигурно защото САЩ се страхуваха какво може да каже в съда...
Кой го е финансирал, кой го е създал като терорист. Но най-вече - имал ли е нещо общо с 11 септември...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...