Adsense-top

Бойко се изхрачи право в гърлото на Каракачанов... Той се спотайва, заради министерския пост...

След подобен резил, в нормална демокрация, се подава оставка.
Не може министър да излезе и да обяви фундаментална посока на важна държавна политика, и след часове премиерът да завие точно на обратно.
Това е бламиране на министър.
Красимир Каракачанов следва незабавно да подаде оставка, след като премиерът обяви, че няма да защитаваме Виктор Орбан срещу терора на ЕС, а точно обратното - ще го насърчаваме да "промени политиката си".
Каракачанов преди това излезе и съобщи за точно обратното решение на Правителството.
Възможно е чисто формално и поне един от двамата да е в закононарушение. Ако има решение на Кабинета, то Бойко трябва да го изпълнява и не може еднолично да го отменя.
А ако няма, то Каракачанов е съобщил публично за несъществуващо решение, с което е нарушил закона.
Но да оставим настрана решението и врътките на Бойко.
В самата идеология на Патриотите е да подкрепят такива политици като Орбан. Съответно - ако държавната политика, наложена от ГЕРБ и шефката им Меркел, е в обратна посока, то какво място има Каракачанов в кабинета?
Разбира се, не очаквайте достойно поведение. У нас всички политици само на думи имат някакви ценности - патриотични, леви, десни, психо-десни.
Всички се са АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ и следват една единствена ценност - това да си на министерски пост и да усвояваш облагите на властта.
Каракачанов иска да е министър, и затова нито ценностите на ВМРО, нито Виктор Орбан, нито дори собственото му достоинство имат някакво значение...

Добри Божилов
20.09.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...