Adsense-top

Напрежението расте! Руският боен флот закрива за полети и кораби Източното Средиземноморие, до самия бряг на Израел...

Заради трагичния инцидент при който загинаха 15 члена на екипажа на сваления разузнавателен самолет Ил-20, руските вонно-морски сили закриват за кораби и самолети района на Източното Средиземноморие от 19 до 26 септември.
Официалната версия е, че забраната се въвежда заради провеждането на учения, става ясно от Системата за международно оповестяване за авиационния персонал (NOTAM) и навигационно предупреждение за морските съдове.
Според информацията, редица райони в международните води близо до бреговете на Сирия, Ливан и Кипър се закриват за полети на гражданската авиация и преминаване на морски съдове.
В тези райони ще се проведат учения на бойни кораби на Военноморския флот (ВМФ) на Русия, както и "изпитателни ракетни пускове".
В началото на септември ВМФ заедно с Въздушно-космическите сили на Русия, проведоха в района мащабни маневри с участието на 26 бойни кораба, две подводници, както и бомбардировъчна и изтребителна авиация. Мащабните учения се проведоха от 1 до 8 септември.

Източник: Епицентър

1 коментар:

  1. Само така!! Само така!! Създадена и поддържана чрез международен тероризъм държавата Израел до момента защитавеше своите интереси с помощта на терористични актове, при активната подкрепа на САЩ. Ционистите бяха свикнали да кълцат араби като зелки, но хитростта, която приложиха в Сирия на руски гръб може да им излезе солена!Путин е наясно със всичките им номера, най-малко поради факта, че самия той е евреин. Така че край на безогледния еврейски тероризъм. Това не са ти беззащитните палестинци. ООН може да е бутафорна организация, но все-пак съществува. Има и куп международни договорености, които трябва да се спазват.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...