Adsense-top

Арестуват Нора, че издала важна държавна тайна: Главният прокурор "хапва баницата"...

Водещата и влиятелна журналистка Миролюба Бенатова призова плейметската Нора Недкова да бъде арестувана за думите си по отношение на прокуратурата и "хапването". 
Ето какво написа Бенатова в профила си във фейсбук:
"Който не знае в коя реалност живеем, да гледа Вип Брадър. Аз, ако съм прокурор, ще се самосезирам докато гледам това, наречено Нора. Не знае какво работи главният прокурор, но иска длъжността, защото "като ти дават баницата, хапвай", казва ТО. ДъноТО ."
Тъй като Бенатова има сериозни връзки в правителството и съдебната власт, не е изключено тази препоръка и да се изпълни. 
Най-малкото, защото Нора издаде важна държавна тайна - и главният прокурор, и другите висши държавници обичат да "хапват баницата"...
Така една обикновена плейметка, не много грамотна, каза с няколко думи абсолютната истина за България, която политиците опитват да прикриват, а народът се прави на заспал.
Участващата в "Биг Брадър" Недкова се кандидатира за "главен прокурор" в Къщата.
Започна разговор какви са функциите на прокурора, от който стана ясно, че тя реално не знае какви са точно те.
Но очевидно разбра, че има власт, и ще влияе много в шоуто, точно както влияе и в държавата.
И тогава момичето каза култовото: "Като ми дават баницата, ще я хапна"...
Точно каквото прави и настоящият главен прокурор, и началникът му Пеевски, и ортакът им Бойко, и цялата пасмина, която е обсебила 1300 годишната ни държава.
Съмнително е дали е те знаят за какво служат институциите. Добре обаче знаят за какво могат на тях лично да им послужат, и ги ползват...
Момичето им го каза - дадат ли ти баница, ядеш я...
Реално сега трябва да я арестуват и хвърлят в затвора, че е издала такава важна държавна тайна...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...