Adsense-top

Гениално от ГЕРБ: Правостоящ пътник също да бъде вързан с колан в автобуса, реши правната комисия

Според измененията на Закона за пътищата, колани ще трябва да се монтират и в градските автобуси, където е разрешено да се возят и правостоящи.
Къде ще си ги слагат? За мъжете се сещам, а жените?
Според приетите текстове, при превозите до 30 километра такова задължение няма да има за автобусите, които превозват ученици и работници. Какво ще се случва с автобусите, които влизат в България от Сърбия, Румъния ,Гърция, Турция и Македония, които нямат видеорегистратори и колани не е ясно.
Ще ги спират на границата, ще ги оборудват на място или ще ги пускат, за да ги дерат ДАИаджиите във вътрешността на страната?
Това, което са приели, е да бъдат изключени от оборудване с колани само автобусите от клас 1 и 2, които извършват превози до 30 км.
Но е записано изрично в текста – специализиран превоз до 30 км, което на практика означава, че автобусите, които превозват точно учениците няма да бъдат с колани, а не са изключени градските автобуси, което на практика означава оборудване с колани в градските автобуси, което е абсурдно. Няма как правостоящ пътник да бъде обвързан с колан!
Ама бЪрниръбъл може и да измисли! Отделно, че за промяна конструкцията на автобуса, защото има автобуси с по-леки седалки, които не са пригодни за оборудване с колани, трябва съгласие на конструктора, дизайнера и производителя! За това бЪрнито пак не е помислил! Поздрави от Дани Кирилов, по-известен като барниръбъла на правната комисия!
Остава да разберем КОЙ ще внася коланите и видеорегистраторите!
Иван Петров
адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/

Афера

2 коментара:

  1. БАРНИ РЪБЪЛ Е ТИТАН НА МИСЪЛТА И ЕДИН ОТ БАЩИТЕ НА ГЕРБЕРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, ОСОБА ПРИБЛИЖЕНА ДО КРАЛЯ - СЛЪНЦЕ !

    ОтговорИзтриване
  2. УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ .ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НЕЩА С КОИТО ДА РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ В СТРАНАТА ТЕ РЪСЯТ И ВЗЕМАТ УНИКАЛНИ РЕШЕНИЯ.РАЗПИЛЯВАТ ЦЕННО ВРЕМЕ И СА САМОДОВОЛНО УСМИХВАЩИ СЕ ОЛИГОФРЕНИ СЪС САМОЧУВСТВИЕ ,ЧЕ СА ИЗВЪРШИЛИ НЕЩО ВЕЛИКО.СЕГА ЩЕ ПАЗИМ ПРАВОСТОЯЩИТЕ ЗА ПЪТИЩАТА КОИТО СА ГРОБНИЦИ НЯМА КОИ ДА ПОМИСЛИ ОТЧИТАТ БПОИ КАТАСТРОФИ И ХВЪРЛЯТ ДЕЛОТО НА СЪДА , БЕ ДА СА ЗАМИСЛЯТ ЗА ПРИЧИНИТЕ АМИ ТОИ ПЛАНА ЗА ТОЯ ПЪТ Е НАПРАВЕН НА ЧАША КАФЕ ВИЖДА СЕ ЧЕ ИМА ДОПУСНАТА ГРЕШКА НО НЕЙСЕ

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...