Adsense-top

Дoгaн в Американското посолство, обсъдили "актуални политически въпроси"...

Официално съобщение на ДПС, публикувано на сайта на партията:
„ПОЧЕТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС СЕ СРЕЩНАХА С ПОСЛАНИКА НА САЩ
Почетният председател на ДПС  д-р Ахмед Доган и председателят на ДПС  Мустафа Карадайъ  вчера проведоха среща с посланика на САЩ Н.Пр. Ерик Рубин в центаралата на Движението за права и свободи.
Бяха обсъдени актуални политически въпроси, както и развитието на двустранните отношения.
Участниците в срещата изразиха задоволство от възможността да обменят мнения и позиции по отделни теми, както и убеждението, че такива срещи са необходими и полезни. Взаимното уважение и диалогът способстват за развитие на демократичните процеси и трябва да бъдат поощрявани.“
Какво се крие зад бля-бля фризираните офицални думички?
Предсрочните избори идат! Бойко Борисов е пътник със страховита сила.
Докато Бойко Борисов драпа да се снима в коридорите с Тръмп, за да спаси кожата, никак не е случайно излизането на светло на „почетния председател“ на ДПС Ахмед Доган, на светло и то забележете! – не като бизнесмен, за какъвто се обяви също официално, а като ПОЛИТИК, нищо, че продължава да твърди, че не се занимавал вече с „оперативна политика“.
Впрочем, ще припомним, че още преди година АФЕРА единствена анализира дистанцирането на Доган от Пеевски, а факта, че натрапчиво официално Доган се обяви за бизнесмен потвърждава „еманципирането“ от Пеевски, който както единствена пак писа АФЕРА „излезе извън контрол“ и в партията ДПС.
Та, тия официални пинизи с официални съобщения за сгляда в американското посолство говорят само за едно: янките съгласуват падането на „режима Борисов“.

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...