Adsense-top

Плевнелиев за третия си брак: Когато съм с една жена, съм с нея докрай

Президентът Росен Плевнелиев сподели, че с Деси Банова очакват общото си дете до две седмици.
Все още не са избрали категорично името, Деси щяла да вземе това решение.
Това той направи в телевизионното си интервю днес за БТВ, в което се бе концентрирал основно върху критики към настоящия държавен глава Румен Радев.
Въпреки рекордно високия му рейтинг, според Плевнелиев той е кръгла нула във външната политика.
В края на разговора Плевнелиев се отпусна и по лични теми. Обикновено той избира студиото на Гала за приказки за любовта, но този път го направи и при Антон Хекимян.
"Не искаме да налагаме нашия дневен ред, нито нашето щастие, нито всичко това, което ни се изсипа на мен и на Деси в чисто човешки аспект и тази голяма любов и това бебе, което е в резултат на тази голяма любов. Не търсим таблоидите, не търсим първите страници, не е това. Ние сме скромни, държим се за ръка, вървим заедно напред."
Президентът обяви, че бил станал жертва на олигархичната медийна машина и заяви, че нямал офшорщи и любовници.
"Когато аз съм с една жена, аз съм с една жена и съм с нея докрай. Това, че моят втори брак отиде в миналото, е факт. Това обаче бе направено по взаимно съгласие по най-коректния възможен начин. Имаме много прекрасни отношения. Децата са добре, всички са добре. И по някакъв начин големите трудности, през които минах през годините, сега пък се изплащат, както в личен, така и в професионален аспект."
Плевнелиев пожела на всички хора в България много здраве, щастие и успехи.
Той сподели, че категорично не са избрали име на новото бебе от Деси Банова, което трябва да се появи скоро на бял свят и тя щяла да прецени как да се казва то.

Източник: Канал 3

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...