Adsense-top

Цачева влезе в затвора в Стара Загора, условията там били като в ЕС…

Министърът на правосъдието Цецка Цачева посети затвора в Стара Загора и се запозна на място с хода на ремонтните дейности, които текат на територията му.
В момента там се изгражда арест, съобщиха в обширен прес рилийз за медиите от пресцентъра на ведомството. Арестът ще отговаря на всички европейски изисквания, като капацитетът му ще е за около 50 задържани лица.
Министъра на правосъдието припомни, че Министерството на правосъдието ще продължи политиката на преместване на арести в съществуващи затвори, там където това е възможно, пише novini.bg.
Целта е по-оптимално използване на човешкия ресурс по линия на надзорно-охранителния състав и по-добри условия за арестантите.
С  бюджетни средства се извършват мащабни ремонтни дейности и в двете затворнически общежития към затвора – затворническо общежитие от закрит тип „Черна гора” и затворническо общежитие от открит тип „Стара Загора“.
Подобряване на условията в местата за лишаване от свобода, включително изграждане на санитарни възли във всяка килия, баня и умивалня на всеки етаж, както и цялостна подмяна на ел., ВиК и отоплителна инсталация, включват ремонтните дейности в „Черна гора“.
ОТ ФОРУМА ПО ТЕМАТА:
Очаква ли се да излезе?
Че тя не трябва да излиза от там бе,заедно с още 240 броя плюс министерски съвет
Да провери, дали бройката на назначените чистачки е достатъчна. Помним онази смелата чистачка, как гонеше с метлата бягащите от затвора затворници.
Едва ли има чистачки да я гонят и върнат,  щом е избягала от затвора!
Там й мястото. Ама все пак, в сливенския, може би. Понеже още няма джендарски.
И мен ме подведе заглавието. За момент се зарадвах. Това са ценни моменти, но беше много хубаво за да е вярно. Надявам се шефа и да я превари

Петел, Факти бГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...