Adsense-top

Най-фалшивата новина в историята: Някой печата 400 хиляди бюлетини, за да ги предаде на вторични суровини...

Вчера Бойко Борисов обяви, че най-голямата фалшива новина в последните години е т.нар."Костинбродска афера".
В това му мнение ще се съглася се него. Само че истината е точно обратната на тази, който той опитва да представя, с което той се превръща в мега разпространител на фалшиви новини.
Около Костинброд истината е, че фалшивото е потулването на случая. Това че, чрез медиите на Пеевски, държавните медии и всичко друго подчинено на Бойко, се прави опит да се потули този случай.
И вместо да се разследва, и дори такива като Бойко и Цецо да идат в затвора, то се изкара, че Костинбродската афера била пропагандна акция на БСП и Мая Манолова.
Ами, Бойче, защо тогава Мая стана омбудсман с твоите гласове? Може би, за да замлъкне по въпроса за Костинброд. Може би я подкупихте с висш държавен пост.
Ами, Бойче, кой отпечатва 400 хиляди бюлетини, за да ги предаде на вторични суровини? За идиоти ли ни имаш?
Та дори да е заради това, който ще опакова вторичните суровини по градове и области, и ще ги сортира? Може би са определени отделни пунктове за изкупуване, в които трябва да се предадат. Че не може всички в София, та ще ги носят да ги предават по цялата страна...
Бойче, цялата ти власт се крепи на афери, тип "Костинброд". Никой не гласува вече за теб, извън собствената ти шайка и държаната в подчинение държавна администрация.
Всичко останало са "костинбродски схеми". Такива, които не са хванати!
Защото ако не бяхте потулили тази, можеше да се разбие моделът. Вие излъгахте, манипулирахте, и успяхте... Костинброд излезе атака срещу вас, а моделът "Костинброд" си върви в цялата страна и ГЕРБ гордо печели изборите...

Добри Божилов
02.09.2018

2 коментара:

Кажете си мнението...