Adsense-top

Цветанов: Когато има избори, висши политици идват в Търново на 22 септември, когато няма - изчезват

Когато 22 септември – Денят на българската Независимост, съвпадне с предизборна кампания, във Велико Търново пристигат политици от най-високо ниво от различни партии. Когато обаче няма избори – като днес, всички изчезват. 
Това коментира пред журналисти във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който за 11-а поредна година неизменно е в старата ни столица на 22 септември, съобщиха от пресцентъра на партията.
По думите на зам.-председателя на ГЕРБ много политици, които в днешни дни лансират послания за независимост и единение, днес не са във Велико Търново. 
„Това повдига въпроса доколко искрени са те в тези свои думи и дали отдават необходимото уважение на този много голям български празник“, отбеляза той и благодари на всички онези хора, които ежегодно почитат Деня на българската Независимост в града, който е бил център на всички онези славни събития през 1908 г.
„За мен Денят на Независимостта е най-силният и истински български празник. 
В началото на месеца отбелязахме навършването на 133 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. 
Имено тези две думи „независимост“ и „съединение“ трябва да бъдат идеал за всеки български гражданин и политик, към който да се стремим непрекъснато в своето ежедневие“, подчерта Цветанов.

Иточник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...