Adsense-top

За премиера кризата с Търговския регистър било "вдигане на огромна олелия", докато той строял болници и пътища...

Премиерът Борисов ще свика среща с финансовия министър Владислав Горанов и ръководството на Комисията за финансов надзор (КФН) утре.
Предмет на разговор ще бъде фалита на застрахователна компания "Олимпик" и предложения към българските евродепутати да направят законови предложения за промени в европейското законодателство.
Ще положим всички усилия да помогнем, до колкото ни позволява законът, на клиентите на кипърската застрахователна компания, която е в ликвидация, заяви министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от правителствената пресслужба.
Днес Борисов посети ремонтни дейности в Стара Загора, разказва БНТ.
"Така или иначе това би било опасен инцидент – ние ще им помогнем с юристи и с каквото можем доколкото позволява законът.
Когато стане нещо, искаме държавата да помогне. Само че държавата е на данъкоплатеца и когато кажем, че държавата трябва да помогне, това означава, че всеки от нас отделяме от данъците си за тази сфера", заявил той по повод фалита.
По темата за срива на търговския регистър премиерът заявил, че са положени всички усилия и системата ще работи напълно до сряда.  "Виждате, има държави, където изборите им пробиха с кибератаки.
Тук за всяко нещо се вдига огромна олелия. Да, не е приятно, но пък всички работят активно, за да обезопасим системата", коментирал Борисов.
Бойко Борисов не пропусна да се похвали, че държават работела добре в борбата с контрабандата и корупцията и с тези средства се реконструирали много обекти по градовете в страната. "
Такова мащабно строителство и реконструкция в сферите на здравеопазването, образователната инфраструктурата, археологията, културата не е имало. За спорта да не говорим, защото направихме много.
Във всеки град стават много хубави неща, защото оперативните програми работят. Там където не могат да се оправят, додаваме от бюджета, особено в малките общини, така че да им се направят улиците, водоснабдяването, осветлението", твърди той.

Източник: СЕГА

1 коментар:

  1. "...здравеопазването, образованието, инфраструктурата" Този приятел май живее в ПАРАЛЕЛНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ....

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...