Adsense-top

Жената на Цветан Василев тайно пусна дрехите си за разпродажба в София

Дрехите на Антоанета Василева са изложени за продажба в магазин "Рошавата гарга" в София
Одеждите на Антоанета Василева се продават в магазина на близката й приятелка Албена Александрова „Рошавата гарга“, пише BIG5.bg.
Антоанета Василева, съпруга на ексбанкера и бивш собственик на КТБ Цветан Василев, тайно е пуснала за разпродажба свои дрехи в магазин в центъра на София, сигнализира до сайта BIG5.bg наблюдателна дама.
„Преди дни случайно влязох в магазина „Рошавата гарга“ на Албена Александрова, когато видях познати ансамбълчета. 
Преди време имах възможността да видя няколко пъти на живо Антоанета Василева и освен, че познах стила й, конкретно разпознах някои от дрехите изложени за продажба. Нямам никакво съмнение, че са нейни“. 
Това заяви пред BIG5.bg известна столична бизнесдама с опит в модната индустрия.
Антоанета Василева в силните си години е в неподражаем стил.
Нека припомним, че преди години телевизията на Василев ТВ7 ползваше именно фирмата на Албена Александрова, за да облича своите водещи. 
Близкото приятелство между Александрова и Василева стигна до там, че съпругата на банкера – беглец купуваше дрехи за себе си на сметката на медията. 
Това пък от днешна гледна точка е скандално, тъй като делата и разходите направени от ТВ7 в момента са неизменна част от мега делото КТБ.
Сред дрехите, които Василева е оставила за продажба, са рокля на Gai Mattiolo с размер 52 и цена 780 лв, както и рокля на „Рошавата гарга“ с цена 680 лв.
Според непотвърдени слухове, през последните няколко години финансовото състояние на живущия в Белград ексбанкер драстично е намаляло, което пък е довело съпругата му до решението да разпродаде някои от екстрите, придобити по време на царуването на КТБ на финансовия пазар у нас.

Източник:  BIG5.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...