Adsense-top

Бъчварова 2016: Митьо Очите е легален и честен бизнесмен!

Румяна Бъчварова буквално шашна зрителите с анализ на екшъна в Слънчев бряг и последиците от него.
Тя призна, че проблемът бил голям, а случилото се доста неприятно, но веднага даде пример със света.
В САЩ избиха гейовете в цяла дискотека, в Европа стават атентати…, така че при нас си е направо спокойно!
Тя се удари в гърдите и каза, че часове след битката за „паркомястото“ всички участвали в касапницата били заловени от МВР.
Заловени? Доколкото си спомняме, МВР ги издирваше, а те отидоха чак на следващия и по-следващия ден да се предадат сами с адвокатите си! Но нейсе! Това са подробности!
Да не говорим и че само след 24 часа задържане, полицаите ги пуснаха до един, с изключение на стрелеца, който уби бодигарда и изстреля в Очите пет куршума.
„Пълна нелепица е да се твърди, че над престъпността в Слънчев бряг има разпънат чадър“, ядоса се Бъчварова. Тя обвини генерал Атанас Атанасов, който изрече тези думи и който просто облече в изречение това, в което е убеден цял народ.
Генералът даже издаде подробности, че Бъчварова и Борисов били близо до Бургас в компанията на Валентин Златев, когато се разигравал екшънът.
Министърката веднага предложи Атанасов да бъде съден от Борисов за клевета.
Тя рязко разкритикува всички, които твърдят, че „битовата свада“ била война за преразпределение на наркопазара.  „Който твърди това, нека сезира прокуратурата. Ние всеки ден залавяме пласьори на наркотици, спираме пратки, арестуваме дилъри. Няма такова нещо, като преразпределение на пазара“, разсърди се Бъчварова.
МВР-министърката даже стигна дотам, че обяви бизнеса на Митьо Очите за легален. Човекът имал три изрядни фирми, които развивали напълно законна дейност.
Тепърва полицията щяла да се опита да установи дали бургаския нарко бос Очите се е занимавал с нещо незаконно. Проверката даже започнала!!! (Тук е мястото за аплодисменти!- б.р.)
Зрителите на тв. изявлението на Бъчварова просто онемяха.
Ние от Skandalno.net също!
Ако Очите е мирен и кротък бизнесмен, какво прави на улицата с цяла армия гардове, въоръжени до зъби с брадви, бухалки и пищови ?
Ако не е война за нарко територии, то какво е случилото се?
Наистина ли 30 юнаци с патлаци са се били за паркомясто?
Та това звучи като виц.
При това не от смешните.
Наистина ли полицията не подозира, че Митьо Очите може да върти и незаконен бизнес?
Колко бизнесмени ходят с подобна охрана?
И наистина ли управляващите и МВР мислят народа, в частност зрителите, за толкова прости?!?!
А като стана дума за вицове, вече се родиха стотици, и един от най-сполучливите гласи: Всички големи български градове имат синя и зелена зона за паркиране. Само в Слънчев бряг са три: Синя, зелена и.. военна!!!

Skandalno.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...