Adsense-top

Приемам обратно всички мurpанти, Меркел умишлено ги държи, някой и е наредил да тормози германския народ...

Сирия е готова да приеме обратни всички мигранти от Германия, които както знаем, повечето са сирийци.
Това обяви президентът на страната Башар Асад.
"Заявявали сме го многократно, ето сега го повтарям, след като вече има много и съвсем мирни територии - готови сме да приемем обратно хората си, дори настояваме да дойдат, защото имат образование и добре професии. 
Ще ги върнем по домовете им, или ще ги заселим в Дамаск, Гута или други МИРНИ територии. Няма да ги пращаме на война. 
Но защо Германия не ни ги дава?" - попита Асад.
"Ясно е, че инжектирането на толкова голям брой чужденци - каквито и да са те, ще създаде проблеми на германския народ. Дори да са руснаци или японци, ако стовариш 2 милиона души в Германия, ще възникне напрежение. Защо Меркел го позволява? Кой и нареди така да тормози собствения си германски народ?"
Асад допълни, че вече две трети от Сирия е освободена от терористите, а армията няма нужда от нови попълнения. Дори щяла да бъде демобилизирана част от нея.
Ако някой се страхува, че той е "диктатор" и ще "тормози" хората, президентът предложи да се пратят германски наблюдатели под егидата на ООН, за да видят, че човешките права в Сирия се спазват, и никой няма да бъде арестуван или измъчван.

Г.Н.

1 коментар:

  1. Западът донесе драма, катастрофа и анархия за Сирия и региона! Къде е Пролетта за народите?Цинична политика на псевдодемократичния Запад! Слава на народа на Сирия! Дори диктатори като Башар сега са спасители на народа и Родината им! Как няма да се намеси Русия?!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...