Adsense-top

Мотоциклетист с кош показа "сpeдeн пpъcт" на кортежа на Бойко, мота ги 3 минути, преди да го изблъскат и арестуват...

Насред криза между мразената власт и народа, олицетворяван от бунтовна Странджа, храбър нашенец се подигра със самия връх на покварата -  Бойко Борисов.
Пенчо Михайлов - жител на с.Клисура (съседно на Банкя) си карал стария мотоциклет с кош, който е останал още от дядо му и от немците във Втората световна война.
Човекът бил при роднина в Банкя и се прибирал обратно.
Бил застигнат от кортеж от 4 автомобила със сигнални лампи. Пилотната кола започнала да свирка и да надува сирената, за да го накара да се измести от пътя.
Михайлов се усетил, че това е кортеж на някой властимащ, и вместо да се измести, вдигнал ръка и показал "среден пръст". След това продължил невъзмутимо да си кара с около 20 км/ч.
Тъй като пътят бил тесен, а мотоциклетът с кош е по-широк, то като карал така в средата на платното, човекът попречил да бъде изпреварен.
Изнервените шофьори от НСО започнали да свиркат и да вдигат шум, да го доближават отзад и да го притискат. Но нищо.
По едно време служител на НСО слязъл от колата и опитал да настигне мотоциклета с тичане. Тогава обаче Пенчо давал газ, и му избягал.
Гаврата на човека от народа с премиерското тяло, возено в кортежа, продължила около 3 минути. На едно уширение преди завой, най-сетне пилотната кола успяла да го изпревари и засече. Михайлов спрял, а 3 горили от НСО го проснали на земята и го арестували.
Бил задържан за 24 часа, след това му съставили акт за "каране с прекалено ниска скорост".
Според адвокати обаче, подобен акт е нищожен, защото минимална скорост от 50 км/ч има само по магистралите. По селски път такова изискване няма.
По-късно Михайлов разбрал, че се е подиграл със самия Бойко Борисов, който не посмял да слезе от колата, защото се страхува вече от всяка една среща с народа...

Г.Н.

7 коментара:

 1. Това е само началото. И по-лошо ще става.

  ОтговорИзтриване
 2. БРАВО.ДЕБИЛА КЪДЕ СЕ Е СКРИЛ...САМО ТОВА МОЖЕТЕ,ДА СЕ ПЕРЧИТЕ С/У НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ.ВРЕМЕТО ВИ ИЗТИЧА БЪЛГАРОУБИЙЦИ.ЧУМАТА ДА ВИ ТРЪШНЕ ДО 90-ТО КОЛЯНО.

  ОтговорИзтриване
 3. Михал Михал17 юли 2018 г., 16:36 ч.

  Много хубаво е измислено и написано, браво ! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, и на мен ми звучи като приказка, съчинена от някого!

   Изтриване
 4. Толкова жалка и смешна статия написана от малоумниц да се кефят другите малоумници.За три минути го гонили преследвали и арестували.Само тъпак може да повярва на подобна измислица.Най мразния в страната от кого от 20 на бунака вардещи бъхливите чумави кози на баба Дора с партийната книжка.Толкова са жалки тъпацитирам които си мислят че магата да свалят законно избраното с мнозинство правителство че чак вече стават за смях.

  ОтговорИзтриване
 5. Педерастите се защитавате...

  ОтговорИзтриване
 6. Дори и да ее приказка и ние сами да сме избрали управниците си те ни унищожават и трябва да се съпротивим да ги свалим от власт държавата ни тъне в проблеми глад и мизерия да сложи край на това стига вече надигнете се сънародници.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...