Adsense-top

Каракачанов се сроди със Сашка Васева, гърмят пищови на сватбата, тя пее...

Фолклегендата Сашка Васева и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов вече са роднини!
Вчера дъщерята на Каракачанов – Деница, се врече във вечна вярност на избраника си. Никола и Дени се ожениха пред погледите на най-близките си хора след пет години връзка. Младоженецът отишъл в дома на булката и поискал ръката й от семейството й, разказа преди месеци самият министър.
"Това е едно прекрасно събитие, което очакваме всички с нетърпение. Моят племенник не желае да се дава много гласност пред медиите за сватбата. Всичко ще се проведе в тесен семеен кръг, само с най-близките" - сподели пред "България Днес" Сашка Васева часове преди щастливото събитие, като не скри вълнението си за предстоящия празник.
Таткото на булката също не искаше да се дава гласност, че щерка му се омъжва. Каракачанов дори не си взе отпуск за тържеството и не е обсъждал сватбата с никого от министерството.
Говори се обаче, че на сватбата, по воеводски е гърмял пищов. Сашка пък е пеела с най-голямото си вдъхновение.
За да не може непоканени да безпокоят младоженците в така важния за тях ден и да не се вдига излишен шум, мястото, където двамата отпразнуваха брака си, се пазеше в дълбока тайна до последно. Най-упоритите слухове са, че Деница и Никола са се забавлявали с гостите си в дядовата къща на Каракачановия род в Трявна. Сега имотът на Дончо Каракачанов е превърнат в модерен хотел.
Министърът на отбраната харесва зет си. Никола, който е израснал в Кърджали, бил уважителен и успешен млад момък, достоен да сподели живота си с Деница.
Честито на младото семейство!

Източник: http://www.bgdnes.bg/Article/6362951
30.07.2017

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...