Adsense-top

Илиян Василев: Поправката ”Домусчиев” е финансов удар и хаос за държавата

Тъй като този път прошка за поправката "Домусчиев" няма да има, питам госпожа Менда Стоянова, преди да гласуват - тя и ГЕРБ - фокусирам се върху нея и партията защото са системната партия, гръбнака на всеки приет закон, та питам, преди да приемете поправката ”Домусчиев” направихте ли оценка за въздействие? 
Това написа във Фейсбук бившият посланик в Русия Илиян Василев.
Направихте ли оценка и на възможните щети за държавния бюджет, защото не се изчерпва само с далаверата на братята Домусчиеви /която по всяка вероятност е на принципа на споделяне на ползите не с Ревизоро /той е дребен лобист/, а с Шефовете/, със стотици други сделки /особено при ретроактивното действие/. 
Това е не само финансов удар за държавата, но и тотален хаос, защото свиването на срока от 10 на 5 години касае вероятно стотици милиони.
Или пак ще изтарикатеете - като в КТБ с играта със счетоводните стандарти, ще ги приложите бързо и само за да убиете банката, след което веднага ще ги отмените?!
Ето за това казвам, че сте вредни както с действията си, така и отсъствието на морал и на професионализъм.
Такъв открит лобизъм и плен от олигарси България е имала само веднъж - при правителството на Беров, когато царуваше Мултигруп.
Сега са същите "национално пазени бизнесмени" - Домусчиев, Златев и Божков. 
Махнете им кислорода от държавния бюджет и на другия ден са фалирали.
И знаете как завърши групата на Г-13 - с тотална катастрофа и провал. 
Но този път затворът няма да ви се размине - Цацаров няма да може да ви защити.

Източник: Фрог нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...