Adsense-top

Суперскандал възпламени мрежата: Има одобрена в ЕС ваксина срещу чума по овцете, а нашите не знаят (или крият)…

Порожанов, Дамян Илиев и цялата друга глутница от озверели за агнешка и овча кръв в Ямболско лъснаха с няколко позвънявания на фермери в ЕС, които ни запознаха с нещата и тяхната гледна точка.
Според фермери от Франция, Полша, Германия, Румъния, Гърция и Португалия ваксина срещу чумата за дребния преживен добитък има и то сертефицирана от ЕС и се ползва в Европа в повечето от страните, като превантивна мярка!
Тук трябва отново да си зададем въпроса, такива огромни некадърници ли ни управляват и наистина не знаят за ваксината и че е разрешена или просто терена Странджа и Ямболско в близост до границата трябва да бъде обезлюден от българи в следващите няколко месеца.
За пълната некомпетентност на Бойко Борисов, Румен Порожанов и Дамян Илиев наказанието трябва да е само едно съд с огромна присъда по чл.325 от наказателния кодекс, защото те са виновните избили животните без причина както се вижда в селата Кости, Воден, Шарково и се канят да избият още в Ямболски регион.
Защо замесваме и името на Бойко Борисов ли в случая, защото той е човека, който е назначил Дамян Илиев на поста му БАБХ по предложение на земеделският министър Румен Порожанов.
Днес слушаме как Порожанов се разпорежда с парите и се разплаща за животните с парите на българският данъкоплатец, защото нямаме прокуратура, която да ги арестува и тримата за това безчинство и да им присъди да платят от джобовете си сметката на хората.
Оставка!!!

Източник:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...