Adsense-top

Устоите на правителството са като млечни зъби! Нов протест пред НС - не на лобистките текстове от Закона за приватизацията

Уважаеми журналисти,
Включете се в популяризирането на предстоящия протест срещу лобистките поправки в Закона за приватизацията и следприватизационния контрол,  приети на 17 юли 2018 г. от Народното събрание. Провеждането на протеста, които организирам пред Парламента на 25, 26 и 27 юли 2018 г. от 08,30 до 21,00 е изключително необходимо, защото този път народните представители се подиграха най-вулгарно със своите избиратели, които са им дали кредит на доверие да работят в техен интерес. По безцеремонен начин те гласуваха в ущърб на цялото общество промени, с които се облагодетелстват с десетки милиони т. нар. олигарси. Затова трябва да бъдат призовани да прегласуват тези престъпни промени и да им бъде даден урок, че цялата власт произтича от суверена.
Повече информация може да откриете на адрес  //dogovorat.com/protest-pred-parlamenta/
Или //www.facebook.com/referendum.politici/
Вярвам, че вие също сте част от критичната маса български граждани, които искат да живеят в държава с правила и върховенство на закона за всички и ще проявите професионализъм и обективност при отразяването на събитието.
Поздрави, Росен Миленов!
За контакт: 0878 786 669

Източник: bultimes.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...