Adsense-top

Волен поиска Бойко да уволни В.Симеонов... Поправката "Домусчиев" била добра за икономиката и било "грешка" да се отказват от нея...

Ако Валери Симеонов не се справя с това, за което го изпратихме във властта – да вдига доходите и пенсиите, да си признае, ще го сменим.
Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на “Атака” и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.
Аз не съм го пратил във властта да утрепва български фирми и заведения, а да вдига доходите и пенсиите, повтори на няколко пъти Сидеров.
Апелирам към премиера Борисов да постави нещата на място, да не се объркват хората – кой е премиер, кой е вицепремиер, призова Сидеров.
Според него вицепремиерът Валери Симеонов трябва да се извини на депутатите от “Атака” и ГЕРБ, които защитиха закона за приватизацията, който пък Симеонов нарече лобистки. Отстъплението, което направи ГЕРБ е тактическа грешка, плати данък обществено мнение, категоричен е Сидеров. Вчера президентът наложи вето на закона, а от ГЕРБ заявиха, че ще го подкрепят.
ГЕРБ направи тактическа грешка със закона за приватизацията! Оттегли нещо, в което няма никакъв лобизъм, категоричен е лидерът на “Атака”.
Според Сидеров БМФ върви към несъстоятелност и държавата ще загуби 300 милиона. Лидерът на “Атака” е категоричен, че поправките в закона за привативацията не са в полза на бизнесмена Кирил Домусчиев.
Доста хора са впрегнати в това да изпълняват убийствена политика спрямо българския бизнес, защото чуждия не го засягат, е изводът на Сидеров. Той включи в този коментар и проверките на Симеонов по морето.
Не знам кой спасява редник Киро, но знам как в навечерието на Нова година вицепремиерът Симеонов изви ръцете на премиера и спаси редник Цеко. Става дума за концесията за Банско, припомни Сидеров.
Имам критичен поглед върху концесиите. Симеонов от няколко месеца е натоварен с тях, но той не посяга към тях, каза още Сидеров.
Запитан как ще се явят заедно на избори при това положение, Волен Сидеров каза, че “Атака” се е явявала сама на избори и няма проблем да се яви отново сама. Очевидно там (при НФСБ) се готви друга коалиция – със СДС и Христо Иванов, посочи той.
Очаквайте подробности!

Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...