Adsense-top

Мат: Секретен документ разкри, че Русия поддържа разширяването на НАТО, защото вкарва вътре свои съюзници...

Скандален документ, който ще разтърси НАТО из основи, изтече в руските медии.
Според него, разширяването на НАТО се поддържа от Русия, в част от случаите, защото така се вкарват в него приятелски на Русия страни, и така се намалява шансът от нападение над самата Русия.
Документите изтекоха, след като стана пожар в дома на генерала от ФСБ Пьотр Димитрович.
Жертви няма, но след огъня, пожарникарите започнали да изнасят по-ценните вещи. Тъй като не знаели чий е домът, а генералът бил откаран в болница, то те изнесли и ред секретни документи.
Част от тях попаднали в медиите.
Така изключително интересна е ситуацията с България, която преди време бе окачествена като "троянския кон на Русия в НАТО". Това направи руски посланик.
По-важното обаче е, че "България е традиционно приятелска на Русия страна, и е немислимо да воюва с нас. Ако е част от НАТО, тя би наложила вето на реални военни действия срещу Русия.
Дори да не ги спре напълно, би се получил "раздор" в пакта, и това би го отслабило.
Описан е и случаят с отказа на България за прати войски на Хитлер, като това става точно в решителната 1943 г. С българска подкрепа, която се оценява до около 600 хиляди души, фюрерът би могъл да спечели битката при Курск, или да не позволи провала при Сталинград.
Стратегията на руската дипломация по "инжектиране на лоялни народи в НАТО" е известна в историята като "оставяне на твое яйце в чуждо гнездо". Така чуждата птица мъти и изхранва твоето поколение.
Най-скандално от всичко обаче, е намерението на Русия да насърчи влизането и на Македония в НАТО.
Според документите, Македония би била по-лоялна дори от България, по линия на сръбското влияние там.
"Ще получаваме документи и тайни на пакта "от първа ръка", са написали руските експерти.
Засега отговор от Брюксел няма, но фактът, че НАТО е инфилтриран от русофилски сили, със сигурно го превръща в пародия...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...