Adsense-top

Загива ли Западът? Цветанов поканен в "мозъчен тръст" в САЩ...

Цветан Цветанов ще участва в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове във Вашингтон.
Това съобщи пресцентърът на ГЕРБ, цитиран от "Клуб Z".
Цветанов се включва в Трансатлантическата конференция на мозъчните тръстове
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов заминава на едноседмично работно посещение във Вашингтон за участие в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове. Темата на форума е:
„В преосмисляне на голямата трансатлантическа сделка“.
Ето и пълния текст на съобщението на ГЕРБ:
"8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове ще се състои от 8 сесии, които са посветени на: състоянието на ЕС и САЩ, влиянието на Брекзит върху САЩ и Европа, възможностите и предизвикателствата, създадени от новите технологии, както и трансатлантическите перспективи за технологиите.
На форума ще се обсъждат още съвременните проблеми и предизвикателства за бъдещето на трансатлантическата търговия, бъдещето на НАТО и трансатлантическото споделянето на отговорности, трансатлантическо единство в свят на геополитическо съперничество и борбата с тероризма и трансатлантическата политика в Близкия Изток.
Преди участието си в 8-ата Трансатлантическа конференция на мозъчните тръстове, председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се включи и в 9-ата Среща на върха на Трансатлантическата парламентарна група. Тя ще се проведе във Вашингтон на 10 юли 2018 г. (вторник), като участниците в нея ще коментират актуални политически теми, касаещи отношенията между ЕС и САЩ и международната сигурност.
В рамките на работното си посещение във Вашингтон Цветан Цветанов ще проведе редица срещи с представители на правителствени и неправителствени организации от САЩ и Европа."

Източник: clubz.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...