Adsense-top

600 младежи от ГЕРБ на едноседмичен семинар на остров Бали за 22 милиона лева

Семинар на младежката организация на ГЕРБ (МГЕРБ) се проведе в продължение на една седмица на остров Бали в Индонезия.
600 младежи от МГЕРБ разискваха резултатите от българското европредседателство, финансовите апекти на политиката на ГЕРБ и инвестиционната среда в България.
Всеки ден от семинара бяха проведени 120-минутни модули, които имаха за цел да се представят проблемите на младите и да се намерят решения за оставане на българите в страната. Бяха разисквани също успехите в борбата с корупцията, данъчната политика и международното признание на България (Под въпрос е дали семинарът е родил нови предложения и решения или е повтарял все същите изказвания на няколко партийни активисти.)
Участниците, разбира се имаха и свободно време, в което разгледаха местни забележителности и култура, както и вечерни програми.
Те получиха специални поздравления и от премиера Бойко Борисов за всеотдайността, с която са отишли на този семинар. Той лично е подписал сертификат за участие на всеки един от тях, който е отделил една седмица от ценното си време.
Младежите получих уверение от Борисов, че минимум 1/3 от кандидатите на предстоящите избори за европейски парламент, ще бъдат излъчени от МГЕРБ.
При връщането си в България споделиха, че начинанието е било много полезно, като единствен недостатък отбелязаха проблеми, които са имали в първите два дни с насекоми, обитаващи тропичния остров. Младите членове на ГЕРБ с нетърпение очакват следващия подобен семинар на МГЕРБ.

Източник: Под Око

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...