Adsense-top

Налагам вето, ГЕРБ и Домусчиев няма да откраднат 58 милиона от българския народ...

"Ще наложа вето на закона за приватизацията, няма да позволя управляващите и придворните им бизнесмени, да откраднат 58 милиона лева от българския народ..."
Това обяви току що президентът Румен Радев.
"Този тип псевдо капитализъм, при който излезе ли загуба, тя веднага се прехвърля на държавата, това докато аз съм президент, няма да се случва. Това е престъпление и позор." - добави държавният глава.
Така сега, ако искат да уредят Домуса да не плаща неустойки за неспазения договор за БМФ, ГЕРБ трябва да съберат 121 гласа.
Без Валери Симеонов те са невъзможни, което означава, че ако се случат, ще са с подкрепата на ДПС и Марешки.
Не е изключено тогава неофициалната коалиция на ГЕРБ с ДПС да стане официална, а Патриотите да минат в опозиция.
Наглостта обаче е толкова голяма, че може да се стигне до революция.
В момента майки, миньори и бедни протестират за какво ли не, а Бойко налива пари само в милиардерите...

Г.Н.

1 коментар:

  1. Вето на закона за приватизацията, ще обяви Президента Румен Радев за да предотврати открадването на 58 милиона от българският данъкоплатец. Премиерът Бойко Борисов е готов да предостави с широка ръка огромната сума в полза на Домусчиев.
    Държавата се нуждае от средства,които ще спасят хиляди човешки съдби,но за тях не е предвидено в бюджета.Крайно време е премиера да се самосезира за своеволията и безотговорно си отношение към българския народ.
    Президента взема много справедливо решение,което трябва да се подкрепи от гласуващите в Министерството.Крайно време е ,да се мисли и действа държавнически

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...