Adsense-top

Радев е виновен за провала в Москва, искайте му оставката на него...

Абсолютно отхвърлям всякаква отговорност на правителството и ГЕРБ за провалените разговори в Москва.
Не нося никаква отговорност, не се чувствам виновен, и няма да подавам оставка.
Така премиерът Бойко Борисов отговори на посрещналите го на летището журналисти, след злополучното пътешествие до Русия, което приключи на половината си продължително и той се прибра с 1 ден предсрочно.
"Радев е виновен, постави ми капан. Уреди тази среща точно когато бях най-зает с председателството, и нямах никакво време да се подготвя. Докато аз мисля за ЕС, за мигрантите, за Западните Балкани, той ме прати да говоря с Путин. Какво можех да направя? Как се готви човек за такава среща? За 3 дни ли? Поведението на президента е престъпно, граничи с предателство и трябва да направим импийчмънт..."- каза премиерът.
Думите му леко се разминаха с фанфарите преди заминаването, което собствената му партия прогласи като отдавна уредено и без участието на президента.
Очакванията към това посещение бяха огромни, а "Балканският газов хъб" вече заместваше "Южен поток".
В крайна сметка, Бойко получи хладно посрещане, и бе отпратен обратно на средата на планираното събитие. Никой руски министър не се срещна с огромната министерска делегация и антураж, които бе помъкнал нашият вожд. Нито един договор не се сключи.
Реално не се уреди дори да имаме резервни доставки на газ от Турция, ако Русия спре транзита през Украйна. Гръмкото "Турски поток завива към България", всъщност не се случи, уточни президентският говорител Дмитрий Песков.
Тъй като Бойко бе превърнал новата си русофилия в основна опора на властта си, сега правителството отново увисва в безтегловност. Оставката става очаквана всеки един ден.
И в смехотворен опит да се спаси, сега президентът му излезе виновен...

Г.Н.

7 коментара:

 1. Видиме,видим е,всичко видиме!Не сме слепи!

  ОтговорИзтриване
 2. Видиме,видим е,всичко видиме!Не сме слепи!

  ОтговорИзтриване
 3. Първо мина през Украйна и може това да е ядосало Путин.Все някой му е виновен.

  ОтговорИзтриване
 4. Руският президент е информиран от разузнаването че б.б. е мекере на американците и едва ли ще го допусне да прави реални преговори. Този човек няма нищо общо с помиярите от ЕС и фамелиарнеченето не би го впечатлило. Нашият мин.пр. нито му е на акъла нито на парите.Серсема провали руското трасе защото няма аванта от Руските дрогари и ако шикалкави ще му резнат тиквата.

  ОтговорИзтриване
 5. Ciala BALGARIA i ostanalite jivi magareta znaiat umstvenite ti sposobnosti edva liniakoi se samniava v tiah podavai ostavka dokato e vreme taka pone shte pokajesh che vse oshte si Balgarin a ne riazana karabina

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...