Adsense-top

Наглите европейци оставят без работа 120 хиляди наши шофьори, губим 12 млрд. лв., Бойко ръкопляска...

 
Поредно европейско лицемерие е на път да се случи, насред българското председателство.
Големите европейски държави прокарват регулация, която ще застави българските шофьори на ТИР-ове, да се връщат за 2 дни почивка в България на всеки 3 седмици. Заедно с пътя, това значи камионът 5 дни да е извън бизнеса.
Целта на проекта е чисто протекционистична - да се разчисти терен за германските и френските камиони.
Протекционизъм вътре в ЕС обаче е пълен абсурд. Самата идея на съюза е да има свободен пазар вътре. Ако се прави протекционизъм, той трябва да е към чуждия внос, т.е. това което прави Тръмп - ограничава китайския внос.
Вътрешен протекционизъм си е чисто "прекарай другарчето". Бедните, намерили някаква ниша да изкарват пари, веднага я губят.
ЕС подкупва с фондове елитите на Източна Европа, но реже с голямата тесла самите народи. Вече ни източват милиарди, именно чрез този "единен пазар", на който техните търговски вериги наложиха техните стоки тук. За това регулация няма. Но като ние заемем някакъв техен пазар, веднага ни режат.
Транспортният сектор създава 15% от БВП, т.е. губим 12 милиарда лева всяка година, ако наглеците успеят.
Само идиотски народ, воден от идиотски лидер, може да стои при тези гнусни лъжци и мошеници англо-саксонците. Това не са хора, във вида, в който ние разбираме понятието "човек". Това са други същества, несъвсместими с нас, и единствената им цел е да изяждат другите.
Решението спрямо тях е да ги изоставим, и тогава ще се самоизядат сами. Като сме се гушнали, ядат от нас.
Вместо това - Бойко ръкопляска, и се гордее с "преЦедателството".

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...