Шест бесилки се появиха пред централата на ГЕРБ в София

Скандална снимка на няколко бесилки, при това на един от най-важните булеварди в столицата изкара акъла на столичани.
Фотото беше публикувано в групата „Видяно в София“.
Авторът на публикацията е написал единствено, че е видял тази шокираща гледка някъде по булевард „Христо Ботев“ в столицата. 
Този булевард завършва при НДК, където е централата на ГЕРБ. Наше допълнително проучване показа, че бесилките не са просто "някъде" по "Христо Ботев", а са ясно видими от сградата на управляващата партия. 
Това прави твърде вероятно посланието да е именно към тях, защото наблизо друг когото народът да заплашва, няма.
Официално не е обявено какво е провокирало собственика на имота да върже бесилките, но гледката със сигурност е успяла да изплаши доста хора.
Коментиращи приканват подобни бесилки да бъдат вързани пред топлофикация и ЧЕЗ.А като най-удачно място предложиха да бъдат поставени пред парламента.
Не е ясна целта на действието, но човекът направил това, определено предизвика интерес и внимание.

Източник: 7dnisofia.bg

14 коментара:

 1. Казвам ти дъще, сещай се снахо ! Това ги чака потомствените "управляващи", безмозъчни, шуробаджанаци !

  ОтговорИзтриване
 2. Стига с това изплаши хората,кои хора от Парламента ли имате предвид, защото мен изобщо не ме трогна това заслужават всички тези подмазваци на запада и НАТО предателите така се наказват 10× 240 са не само 6 ,30 години само се подменят ,крадът и унищожават разпродадоха ни и окото не им мигна и това което окрадоха дано си купят свещи ,тамян ,КОФЧЕЗИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО .

  ОтговорИзтриване
 3. Малко са им тези бесилки ама ....

  ОтговорИзтриване
 4. Малко са, но все от някъде трябва да се започне. Браво!

  ОтговорИзтриване
 5. Само дето бул. Христо Ботев не завършва при НДК, още по-малко стига до централата на ГЕРБ!! Проверявайте си инфото преди да пишете, че да не излизат глупости!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Точно така - бул. Христо Ботев няма нищо общо с НДК и централата на ГЕРБ.Още един пасквил на това изданийце.Може би така им се иска на авторите,ама с лъжи не става.

   Изтриване
 6. Исплашени хора няма , само исплашени политици . Това трябва да се направи със политиците + линчуване със камани . Изгониха хората от България , а останалите докараха до просешка тояга . да ви е.а измамници

  ОтговорИзтриване
 7. Кой може да правокира по този начин? Сещате се,че освен БСП-БКП друга партия не е способна на такива съботажни и атентаторки действия,целящи заплахи и тормоз...Докато не осъдим Червената Мафия и русофилското им Котило няма как да поемем пътя на Демокрацията и Свободата....

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За да можете спокойно да разпродадете и това което остана от България ли? Долна гербаджийска сган,крадете с ръце,крака и с гъзовете си крадете мамицата ви долна.

   Изтриване
 8. На двайсе метра от Позитано-20 пък някой монтирал 10 гилотини, гледащи точно към кабинета на Нинова!

  ОтговорИзтриване
 9. O6te 6 BESILKI DA SE VARJAT PRED "USA EMBASSY" V SOFIA , ZA6TOTO OT TAM E TOZI UPRAVLIAVAN XAOS

  ОтговорИзтриване
 10. Гладна кокошка просо сънува ,на БКП-БСП му се ще ,ама няма!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...