Ето я супер-ислямистката коалиция на С.Арабия срещу Европа... Гответе се да ни изколят като пилци...

"Заветът"  от Добри Божилов
 Саудитската военна коалиция срещу Европа, 40 държави, още 5 чакат прием...
Още ли си мислите, че Европа е силна и недосегаема...
Гответе се за най-лошото - вече 5 милиона командоси на тези държави са в Европа и чакат сигнал за вътрешна атака - след това ще ни нападнат от всички страни....

Петър Евтимов, Фейсбук

Сценарият на нахлуването:

ТЕ ИДВАТ - Обучени наемници от цял свят - прекарали поне една година в американски лагери - обучение по диверсии и избиване на БЕЛИ ХОРА!!!
Те ще чакат мълчаливо в Европа, докато не станат определена бройка - оръжието им вече е тук. Вкарано през военната база на САЩ в Косово, прекарано до тайни складове от Албанската мафия по хероиновите канали!!!
За всеки арабин или африканец има автоматични оръжие и две хиляди патрона. На всеки е обещана голяма земя в Европа и пари след ЗАВЗЕМАНЕТО И!!!
На всеки са обещани ЕВРОПЕЙСКИ ЖЕНИ - колкото пожелаят!!!
Тази година САЩ вкарва АФРИКАНЦИ - вкарани са ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ НАШЕСТВЕНИЦИ от колкото МИНАЛАТА ГОДИНА!!!
Всичко това под носа на Европа !!!
Нашествениците се качват на гумени лодки и след 15 километра в морето - ги "спасяват" американски кораби - и вместо да ги върнат обратно в Африка - ги карат в Италия и от там по цяла Европа!!!
Млади, силни обучени в партизанска война мъже!!!
Първо ще нападнат полицаите и полицейските управления.
Полицията ще повика на помощ жандармерия и войска.
На пътя на всяко военно поделение ще бъдат поставени засади - автоматчици и РПГ-та - нищо неочакващите европейски ГЕЙ-ВОЙНИЧЕТА - никога не влизали в бой ще бъдат ИЗБИТИ още след казармите. Други отряди ще нападнат военните поделения охранявани от няколко войника. Ще бъдат преодоляни за секунди и въоръжени араби с картечници и гранати ще застанат пред вратите на казармите - ще се пусна сигнал Тревога и ще ги изколят за няколко минути!!!
През това време въоръжени нашественици ще завземат първо медиите и правителствените организации - комуникациите ще блокират - всеки ще получи СМС - Внимание - Обявено е извънредно положение - стойте по домовете си и не излизайте.
ВСЕКИ ЩЕ СЕ СКРИЕ В ЧЕРУПКАТА СИ, а арабите ще разстрелват всеки на улиците.
Европейските народи ще са блокирани и няма как да се организират и опълчват на агресора - ще бъдат избити един по един в домовете си - ако някой е въоръжен - ще му пускат отровен газ.
Арабите ще контролират пътища, комуникации и магистрали!!!
Това ще е края на Европа!!!