СЗО: Вирусът може да е с извънземен произход... Предстои инвазия...

Коронавирусът може да е с извънземен произход, съобщи по време на редовния седмичен брифинг, председателят на Световната здравна организация Тедрос Гебрейсус.
"Девети"  от Добри Божилов

Последни изследвания показват "ДНК-секвенции", които не се срещат никъде другаде на Земята. Обикновено такова нещо не се е случвало. Повечето живи организми имат сходства в ДНК, защото живеят в една и съща среда. Т.е. дори човекът има гени, сходни с тези на произволна бактерия.

"Част от кода в Ковид-19 обаче е съвсем непознат. Т.е. той не е "земен", каза Гебрейсус.

Запитан от журналисти, какво може да означава подобно твърдение, председателят посочи, че са възможни 2 начина вирусът да се появи тук. Единият е случайно да е донесен от метеорит. Другият обаче е по-вероятен - да е умишлено създаден от извънземни, с цел подготовка за инвазия. Тъй като повечето ДНК на коронавируса все пак е земна, то вероятността да е дошъл с метеорит, очевидно е по-малка. Само отделни сегменти са различни. Явно това е намесата на онези, които готвят "нещо" - за да го направят по-заразен и по-смъртоносен.

От НАСА отказаха коментар на предположенията на СЗО. От там заявиха, че нито апаратура на агенцията, нито неин спътник, нито пък космонавтите на Международната космическа станция, са засичали извънземно присъствие.

В конспиративните сайтове от месеци се въртят информации, че глобалните кукловоди, които създадоха корона-кризата, се готвят за нещо по-голямо - вкл. инвазия на извънземни.

Президентът на СЗО е много близък с Бил Гейтс, който е и основен спонсор на организацията.


Г.Н.

(Тази "новина" отговаря на профила на изданието, посочен в главата му...)