Нова кражба на Фандъкова: Сергии от шперплат за 50 хиляди лева едната...


Възможно ли е един щанд от ламарина, стъкло, винкели и шперплат да струва над 47 000 лв. с ДДС – колкото нов автомобил над средния клас? 

Още повече, че ремонтът на Графа предвиждаше поставянето на подобни щандове на цена от 2900 лв. - 16 пъти по-евтино от това, което ни предлагат сега от ГЕРБ. 

Имаше възможност тези щандове да бъдат платени със средствата от ЕС, но заради некадърното управление Фандъкова парите са изгубени и сега ни се сервира тази огромна кражба, която отново ще платим ние!
Толкова ли е богата Столичната община, щом може да си позволи такава безобразно скъпа инвестиция? Няма ли градът без тротоари, улици, паркинги, междублокови пространства и канализация по-важни приоритети, в които да се инвестира?

"Девети"  от Добри Божилов
По всичко личи, че това е поредната схема за източване на пари от общинския бюджет, подобна на онази с общежитието в Дружба - нереално завишени цени за безсмислен проект. Този път предложението идва от Георги Георгиев от ГЕРБ, едно от "новите лица" с амбиция да замени Фандъкова. Очевидно вече е усвоил занаята на това провалено управление. Същият човек, който ни убеждаваше, че е много хубаво да дадем милиони на частния превозвач МТК, но когато бяха намерени съществени пропуски в предложението, си смени мнението за един ден! А софиянци вече не вярваме в случайните неща.
 
Източник: "Спаси София"