Цецо довършва Боко: Вади кюлче, с гравиран образа му... Раздавани на най-близките на диктатора...

Бойко Борисов изглежда си тръгва. Подканиха го по недвусмислен начин сам да си ходи, иначе следва финалният компромат. Който наистина е брутален.

На златните кюлчета, заснети в чекмеджето на Бойко Борисов, е изобразен неговия портрет. Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов в студиото на bTV.

Той каза, че знае това от добре информиран източник, който е получил такова кюлче.
Атанасов каза също, че златните кюлчета са част от лимитирана серия, която Борисов раздавал на приближените си.
Съпредседателят на „Демократична България“ добави също, че е напълно сигурен в информацията, която му била споделена от човек, на който има доверие.
Подобно изказване от ченге-политик като Атанасов не може да е друго, освен подкана към Бойко да се маха. Излезе ли подобно кюлче, край с премиера. На злато много лесно може да се провери дали изображението е фабрично, или е после добавено. Ако е фабрично, значи говорим за специална серия, и всичко е ясно.
Интересно е обаче, кой е източникът на този разтърсващ компромат. Ако се замислим, ще стигнем до извода, че това най-вероятно е Цветан Цветанов.
Първо - той е бил от най-близките на Боко, и ако е имало подобни кюлчета, и за него е имало.
Второ - той е близък с Демократична България, фактически имат една и съща евро-атлантическа програма.
Трето - от ченгеджийското лоби е, заедно с Атанас Атанасов.
Най-вероятно, Цецо прави всичко сега, когато в САЩ настана пълен хаос, и Боко не може да разчита на никаква подкрепа. В следващите месеци и Тръмп, и Байдън ще водят съдебни битки, и нищо не може да ги отклони в друга посока - дори нова поръчка за Ф-16. Като страничен ефект, между другото, това значи че може би такава сделка няма да има.
„Бойко Борисов няма чувство за срам, но в същото време се страхува от изборите. Големият проблем на правителството е, че 70% от хората не му вярват. До август здравеопазването ни се управляваше от един грамотен счетоводител“.

„В българското общество има тежко недоверие към властта и затова Бойко Борисов пипа с кадифени ръкавици. Той много добре го осъзнава и затова се крие. Наливат се пари за купуване на доверието на държавни чиновници. Красен Станчев предупреди, че с този бюджет страната може да фалира. В същото време се наливат милиарди в здравеопазването, а няма места в болниците. Тази криза е заплаха за националната ни сигурност.
Здравната криза е заплаха за националната сигурност. Президентът и премиерът трябва да свикват консултативните си съвети и там да вземат решения, коментира още Атанасов.
Президентът и премиерът са като кучето и котката. Къде е онзи съвет, който се събира при министър-председателя? Бойко Борисов основно е виновен за това. Не трябваше да му скрояват номера с триморието. Основната му цел е да не загуби парите от еврофондовете. В ДСБ разследваме 70 казуса за корупция.