Вече нямаме проблем с Боко, имаме проблем с ЕС, който създава корупцията, и я полива... Утре ще измислят нов "Боко"...


Организираната политическа престъпност в България има дълбоки и здрави корени, установени методи и доказани във времето практики.
loading...

Много хора свързват тази престъпност с едно или друго лице от сцената на тази смъртоносна игра и малко лица у нас имат експертизата за по-дълбоките процеси.
Това е факт, който и брюкселските дантели не могат да осмислят и да проявят нужната доза твърдост за преодоляване на проблема в полза на всички европейски граждани.
Манфредвеберщината се превърна в бич, който да укроти страстите на българските граждани за справедливост и вероятно това явление е замислено в лабораториите на Европейската Народна Партия, която деградира до степен на презрение от почти всички български граждани. Този европейски престъпен политически синдикат отказва да признае престъпленията си, които с лека ръка извърши в България чрез парцалената си кукла ББ. Нещо повече, проявява характер в защита на високопоставени публични фигури, пряко свързани с българската мафиотска ситема и които са неделима част от сложния корупционен политически апарат роден от самите тях.

loading...
Бойкоборисовщината е лесна работа и се оправя с обикновена отрова за мишки на цена 3 лева и 50 стотинки. Когато, обаче, трябва да приключим и затворим борисовата страница, трябва да си даваме сметка, че срещу нас е изправено дълбоко корумпирано и престъпно европейско чудовище, което никак не е безобидно. И понеже Европа е слаботелесна да се изправи срещу този проблем – тя предпочита да го неглижира, заобикаля и прикрива. Толкова може.
Ние все още не сме изпаднали германци, нито лоясали от преяждане европейци. Българи сме и Европа има проблем, не ние, макар, че днес малко хора ще ме разберат. Няма да бъда разбран и от гладните за политически постове и пари наши балкански хиени, готови да се продават на всяка цена и за всяко нещо. Тези категории не ме интересуват, защото зная личната им съдба – съдба на презрени нещастници! Мъртви души.
loading...
Времето за адекватна промяна на Европейския съюз изтича и ако няма сили да направи необходимото, нищо няма да може да спре разпадането. Впрочем, то вече е факт, макар и умело прикриван от лукави политически типове, които добре знаят това, но имат все още дефинирани ползи. Лично аз нямам намерение да се боря за нещо, което и без друго ме натъжава, обижда и лъже – право в очите. Това няма да позволя, каквото и да ми струва.

Ако няма изход има избор.
Полк. Николай Марков, Фейсбук