БЕЗСРАМНИ ЛЪЖЦИ! Вие се гаврите с нас!

"Заветът"  от Добри Божилов
БЕЗСРАМНИ ЛЪЖЦИ! Вие се гаврите с нас!
Да задаваш важни въпроси гавра ли е?
Или само мисирките, на които им дават предварително подготвени въпроси имат право да питат?
Да питаш защо са отказали да тестват видинските медици и да определят въпроса ти, като манипулативен, това ли е гавра? Да питаш за маските, които станаха фурми, гавра ли е?
Да питат, защо на мен ми повдигат обвинения заради това, че БОЕЦ разобличихме лъжите на Мутафчийски и Щаба, гавра ли е?
Кой с кого се гаври?
Днес сливенските медици и граждани се сбогуват с лекарката, която почина от коронавирус. И точно днес цял ден Борисов и безгръбначният Щаб ни занимават със себе си и се правят на жертви! С тях се били гаврили! НЕ!
Вие се гаврите с българските граждани, като ги побъркахте от малоумни мерки и забрани, които сами променяте и отменяте през ден. Изгаврихте се и с българските медици, като ги изпратихте на първа линия без достатъчно предпазни средства, а не спряхте да лъжете как сме имали милиони маски на склад! Гаврите се и с пациентите и болните настанявайки част от тях в абсурдни и отвратителни условия!
За олигарсите - частнии клиники, а за обикновенните граждани - карантина и затвор! Гаврите се и с бизнеса, като говорите за милиарди, а подхвърляте кредити! Гаврите се с лекарите и медицинските сетри, като ги обвинявате, че не ползват правилно предпазните средства и са виновни за взрива на заразата в болниците! Гаврите се и с гражданите, като ни изкарвате безотговорни и самоубийци и прехвърляте цялата вина за разпространението на вируса на нас. Гаврите се, като се хвалите и правите на спасители и дарители, а заради лъжите и действията ви умират хора.
Нито един медик от видинската болница НЕ е получил НИТО ЛЕВ от обещаните 1000 лева бонуси за медиците на първа линия за март! Въпреки че в края на март бе регистриран първият заразен с коронавирус във Видин и настанен в болницата.
Десетки са заразените медици във видинската болница, както и десетки са заразените граждани и пациенти.
На този фон Буда реве от сутринта, че спира брифингите на Щаба, защото журналистите се били гаврили и заяждали с членовете на НОЩ.
КОЙ С КОГО СЕ ГАВРИ? Лъжете и като разкрием лъжите ви ревете, че това е гавра и продължавате да лъжете! Гаврите се и с паметта на починалите, защото част от тях не вируса, а вие ги убихте!
Само че страхът вече тресе кочината и управляващите са готови на всичко, за да замажат лъжите и да задържат властта си. За да продължат да крадат, лъжат и убиват безнаказано. Затова вчера обявиха,ч е спират с брифингите, а днес има маротон от брифинги! ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ!
Борисов, Мутафчийски, Кантарджиев, що за изроди сте? В денят, в който погребват лекарката, първа жертва на коронаворуса, вие да се правите на жертви? Поне днес да бяхте замълчали, да бяхте се скрили! Поне днес да бяхте спрели с гаврите.
Ще плащате за всичко.
Светла им памет и Бог да прости медиците загубили живота си, за да спасяват нашите животи и да ни даде сили да се преборим с вируса и мафията, които ни убиват!

Георги Георгиев, БОЕЦ