Гешев лично във Видин, за да арестува критик на Борисов, изнесъл данни за престъпления на ГЕРБ...

"Заветът"  от Добри Божилов
СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!
Позора Гешев се явил във Видин. Тайно и с цел. Нова призовка. Повода - да бъда смачкан по лична негова заповед след разпореждане на Буда. И лично води наказателната акция.
А причината - разкритията на БОЕЦ, че не тестват контактни, включително и медици, което доведе до взрив на заразата и смъртни случаи във Видин и на други места в страната. Р
азкритието ни, че всъщност "спасителите" са лъжци и убийци. Друга причина е сигнала на БОЕЦ до испанската прокуратура срещу Бойко Борисов за къщата в Барселона.
Трета причина са множеството сигнали срещу самият Позор Гешев.
Четвърта причина са сигналите ни срещу Пеевски. Пета причина е дългогодишната дейност и битка на БОЕЦ срещу управляващата ни мафия, която ни превърна в символ на съпротивата срещу това зло и борбата за свобода и справедливост.
Преди 4 дни внесох Жалби срещу наложената ми поредна мярка за неотклонение и поредните ми повдигнати обвинения. Прокуратурата не е представила нищо в съда. В същото време за утре е насрочено и съдебно заседание срещу мен по други обвинения, без да бъда уведомен, без да ми бъде представен обвинителен акт и без да бъде допуснат и уведомен мой защитник и адвокат.
Ще ме осъдят свинете без да знам и без право на защита. Буда задминава Путин и Ердоган по мракобесие.
Страхливците в каскетотурата са напълно способни да ми спретнат един арест за Гергьовден. Щом лично Позора Гешев са командировали за изпълнение на поръчката.
Що за изроди са това? Вярвам, че си дават сметка, че колкото повече ни мачкат толкова по близо е техният край. БОЕЦ никога не се отказваме и скоро ще плащат за всички мерзости и извършени престъпления!
Не се страхувайте! Доброто е по-силно от злото и гражданите сме по-силни от мафията!
Битката продължава. Благодаря на всички за подкрепата.
#БОЕЦ

Георги Георгиев, БОЕЦ