Adsense-top

Мега-трус: Военни разпръскват във въздуха ниски дози "зарин", за да предизвикат дихателни разстройства и пневмонии... Доказват COVID-19

"Заветът" от Добри Божилов
Veterans Today (Ветерани днес) е издание на ветераните от военното разузнаване на САЩ с главен редактор Гордън Дъф (Gordon Duff).
„Ветерани днес“ твърди, че разполага с данни от доклада на руското разузнаване, в който се казва, че САЩ използват ниски дози зарин за имитация на пандемични заболявания и твърди за наличието на доказателства, че в Иран и Италия е намерен зарин в много малки концентрации в храната, водата и въздуха.
Въпреки това, тези концентрации са достатъчни, за да причинят респираторно разстройство и появата на пневмония в рамките на две седмици. По-сериозни концентрации се причиняват от сърдечни заболявания и имитират сърдечна недостатъчност.
САЩ прехвърлиха своите безпилотни самолети Global Hawk в Сицилия, под предлог да наблюдават Русия в Черно море. Някои мисии обаче засегнаха и Северна Италия и Северен Иран.
Известно е, че САЩ и Израел са разработили възможност за разхвърляне на микродронове, които могат да разпространяват болести като атипична пневмония, свински грип и различни щамове на птичи грип, а също и болестта по селскостопански култури.
Съществуват и доказателства, че подобни устройства са били използвани срещу Китай 6 или повече пъти.
От 1996 г. САЩ финансират изследвания на различни нервни агенти, които могат да бъдат изхвърляни от дронове и микродронове, като тези, разработвани в Израел.
Успоредно с това се провеждат изследвания върху болестите по културите, но повечето включват болести, които могат да се предават от добитък на хора, което служи като отлично покритие.
Знаем, че ЦРУ многократно е тествало химически и биологични оръжия и не веднъж го е правило в метрото в Ню Йорк. Ню Йорк Таймс дори отрази изслушване в Сената по този въпрос.
Също така знаем, че ЦРУ е разпръснало малки дози зарин в метрото на Ню Йорк през 2008 г.в станция "Боулинг Грийн" и други станции от същия клон около полунощ, за да разбере колко уязвими са САЩ за химически атаки. Някои пътници веднага загубиха съзнание, други успяха да излязат навън и да се възстановят за минути, а някои страдаха от продължителни симптоми (ако не и по-лошо).
Тази програма, документирана от сената, е предшественик на упражненията за изостряне на ситуацията с COVID-19 в Италия, Испания, Иран и Китай. Смъртността от COVID-19 там е подозрително висока в сравнение с други развити страни, където е средно по-малко от 1%.
Също така си струва да се добави, че медицинските данни от Италия и Китай показват, че има твърде много пациенти, които не реагират на лечението, както и наличието на твърде много нелепи смъртни случаи, които не отговарят на основните параметри за типичните респираторни пациенти.

Текстът е със съкращения от:

https://www.veteranstoday.com/2020/03/22/russia-us-army-israel-using-low-dose-sarin-gas-to-supplement-cv19-deaths/

27 коментара:

 1. Отговори
  1. и като как го усещаш?

   Изтриване
  2. Усеща го-в ду"пето!! :)

   Изтриване
  3. Анонимен3 май 2020 г., 13:42

   То като мине някой въртолет, или нещо различно от пътнически самолет, си викам айде пак ни ръсят. Не един филм сме изгледали със американски военни шедиоври. Заговори, бомби, био оръжия и др. Тея американци са най голямата напаст и с такъв малоумник и мръсник като Тръмп са ужаст за света.

   Изтриване
  4. Stiga veche s tezi opachati lqji idioti takiva!!!

   Изтриване
  5. 1.Докажи, че е лъжа
   2.Изложени са факти и доказателства за докладвани в Сената на САЩ за атаки срещу собственото американско население, така че нищо не чудно да е истина
   3.Не обиждай никога!!!!Всички разбрахме колко ти е акъла за да говориш толкова невъзпитано и просташки.

   Изтриване
  6. Negovori tocnho ti za akul molate ti si bez mozak mila mnogo jalka i prostaaa napravo se nasrahte veche niamate sram!!!!!

   Изтриване
 2. Вярвам го!...От "братята" американци ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА!Те се смятат за Богоизбрани да контролират и оправдават Света,че дори и Космоса!?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ако знаеш кой издава нарежданията на САЩ президентите, ще си много близо до истината...

   Изтриване
 3. Прочетох тази статия на руски и английски езици още преди месец и пуснах линкове, но никой не обърна тогава внимание.

  ОтговорИзтриване
 4. Зачем глобалистам биологическая война?
  Семь пунктов то ли из «Краткого курса», то ли из «Хроник вирусных фронтов» Третьей/Четвертой (это учитывая «Холодную»), в любом случае – Первой биологической мировой войны.
  http://www.worldandwe.com/ru/page/zachem_globalistam_biologicheskaya_voyna.html?utm_source=politobzor.net

  ОтговорИзтриване
 5. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ!
  Бях пропуснал този филм Official Secrets /Държавни тайни/
  Горещо препоръчвам, особено за журналисти и общественици.
  Задължителен филм, защото: Когато правителствата лъжат, може да зависи от индивида да разкрие истината.
  И още: Не можеш да си измисляш факти само защото си министър председател.
  И България фигурира в този филм като как я надупват американците, за да си изпълнят войната!
  След като го изгледах ме хвана срам, СРАМ! в каква ЛИПСА НА ЖУРНАЛИСТИКА ЖИВЕЕМ ТУК, в каква ЛИПСА НА ДОБЛЕСТНИ СЛУЖИТЕЛИ НА СПЕЦ. СЛУЖБИТЕ ЖИВЕЕМ ТУК, в каква политическа КОЧИНА си мислим, че живеем. И не на последно място в каква ШИТНЯ, наречена българско кино живеем, което не смее да пръдне срещу Властта.
  Филмът може да гледате с български субтитри тук:

  https://filmisub.com/filmi/49970-official-secrets-drzhavni-tayni-2019.html

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Би трябвало да си гледал и Zeitgeist. Ето тук е: https://www.youtube.com/watch?v=2yboG69DzYc

   Изтриване
 6. Статията за наличието на зарин в Италия и аз я четох. Но и ако има още заблудени хора, които да вярват на ЕС и Брюксел, ето ви още един филм, създаден по действителен случай и разберете какви хора ни управляват, а ние очакваме справедливост от тях
  https://arenabg.ch/get/key:WHjgJAX2CfJaxDcQYK7ZCNL_SVQHWgc7BbRi2gJJfOk/

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Защо ми показва "Грешка 404 - статията не е открита"???

   Изтриване
 7. Кой ли вярва на тези статии?
  А кой ги скалъпва?
  Вярно,че Русия само плюе по запада,но защо?

  ОтговорИзтриване
 8. Пълни глупости за наивници идиоти и безмозъчни.

  ОтговорИзтриване
 9. Рано или късно всеки ще разбере истината

  ОтговорИзтриване
 10. За да разберете кои са героите "зад завесата" на всичко това и включително същите са, които дирижират и сега театъра с COVID19, гледайте филма Zeitgest:

  ttps://www.youtube.com/watch?v=2yboG69DzYc

  И също после по актуалната тема можете да се информирате от тук:

  https://sites.google.com/site/iiisvetovnavojna2020/

  ОтговорИзтриване
 11. Пълни глупости някой трябва да си
  смени дилъра

  ОтговорИзтриване
 12. Jajajaj tova e ebati ebavkata kolko tupo na koi e taia statia da si iade polovite organi jajajaaj !!! Neznam za vas ama e smeshno da viarvate v tolkova dolna statia!!!! DOLNO E MNOGO

  ОтговорИзтриване
 13. Два реда до тебе със *дилъра*.Такива като тебе се надяват да изкарат лесни пари с оплюване,разделяне,обезверяване на хората не само тука,а и по други сайтове.Да!Ще спечелиш жалките си сребърници с *добра работа*!....Но когато започнат гърчовете на тая планета и ти ще си ОСТАВЕН сред нас.Не се надявай твоите господари да те вземат в укрепените си бункери или космически кораби.ТЕ има къде да отидат.Ние - не.Вие/техните пудели/ - също "не".
  Там за тебе и такива като тебе /нито за Някой от Нас/ - НЕ Е предвидено.И тогава няма да ти е до Дилъри...ама хич.

  ОтговорИзтриване
 14. Не ме интересуват теези публикации

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...