Лекарка изригна: Ей, зомбита, доктор НИКОГА не говори за смърт и ковчези... Винаги дава надежда... Превърнахте се в глашатаи на Диктатора...

"Заветът" от Добри Божилов
„Шефът на Александровска болница: „Не сте виждали как се подготвят хладилни камери и чували с трупове…“
„Ген. Мутафчийски с нови данни за COVID-19, заразените се увеличават сериозно „Клиповете от Европа, които ни пращат колеги са покъртителни.
Има млади хора, трупове, това сериозно ни разстройва и искам да се обърна към нашите сънародници, да спазват мерките, за да не се удавим накрая“.
И на сутринта на Цветница СЛУГАТА НА ДИКТАТОРА – генерала с униформите, сбра ПОСЛУШНИТЕ ЛЕКАРИ НА ВЛАСТТА, за да СЕЯТ СМЪРТ, ЗЛОБОКОБНИ ЗНАМЕНИЯ С ЧУВАЛИ С ТРУПОВЕ И КОВЧЕЗИ, и гробовно да МАНИПУЛИРАТ ТОЗИ НАРОД!
СПРЕТЕ СЕ, ПОДЛИ МАНИПУЛАТОРИ!
Очевадно е, че сте неверници, очевадно е, че ако сте лекари в душите си, никога няма да имате подобно поведение, очевадно е, че на Цветница сеете смърт и зловещи прeдсказания, само за да угодите на Диктатора, който ако има едно лесно ще държи под ботуша си народа още десет години.
Но е очевадно и това – че се тресете, че народа не е толкова прост, колкото му се иска на Диктатора и на вас, слуги на Диктатора, и пет пари не дава за зловещата ви логорея всяка сутрин.
И това ще мине. И вие ще си минете по реда.
Без капка чест обаче.

afera.bg

П.П. Галина Монева: С погнуса ги слушах ! Това са лекари?! Мен като студентка медицина са ме учили- когато няма какво да направиш на пациента, направи му вода да види, че все още има какво да се направи. Отвратена съм от дъното на душата ми ! Това не лекари ли са, хора ли са?!

27 коментара:

 1. Не мога да взема отношение. Не мога да оневиня д-р Мутафчийски и другите ми колеги, нито да им вменя вина. Вече съм объркана! Няма повече да посещавам фейса, защото не получавам достоверна информация.Трябва , обаче, да се предпазим, със заразата шега не се прави!

  ОтговорИзтриване
 2. Отвратителни безбожни хора, вместо да дават назежда в труден момент, те сеят зараза чрез страх и паника. Гологлавия вместо да си хване скалпела и да прави това в което е полезен, тормози народа и го тероризира психически

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз не го гледам вече-слушам класическа музика. Времето ми е ЦЕННО.

   Изтриване
 3. KLETVATA ZABRANJAVA Da Se GOVORI Za SMART ! Balgarskiat Narod Ima CHEST i Ste J Otstojava!!! BOG ZABAVJA No Ne ZABRAVJA !!!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ало анонимния, научи се да пишеш на Български..

   Изтриване
 4. На диктатора работата- Барабар Петко с мъжете...Представям си ако стане една война недай си боже , тогава какво ще правим -ще се крием по къщите и ще треперим може би...

  ОтговорИзтриване
 5. Лекарите не говореха за смърт на пациенти,а на неверници които разнасят зараза,за да няма камиони пълни с трупове.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз лично малко ги слушах и изгасих телевизора , но това което казаха бяха грозни думи точно за смърт и трупове говореха , тия са за затвор какви лекари са това , що за изказвания като злокобни врачки са .

   Изтриване
  2. "Камиони, пълни с трупове" в никакъв случай не означава смърт, така ли?

   Изтриване
  3. Тази смърт да е затях побъркаха народа

   Изтриване
 6. Галина Монева а вие къде лекувате докторке?Що не вземете да отидете за няколко смени в ВМА или Пирогов.После може и да се изказвате,но сега НЕ!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ти откъде з си сигурен че не е там.

   Изтриване
  2. И като не работи в т.н. "елитни"болници ....не е лекар според вас????????

   Изтриване
  3. В ПИРОГОВ МАЙ САМО РЪКОПЛЯСКАТ

   Изтриване
 7. Не вземам.страна...Явно сме много изнервени...Ясно е, че има зяраза и смъртни случаи...Дали товя е начинът да се спасим...сигурно..И ние спазваме препоръките.А че Генералът много си вживя в ролята си...той сам трабва да се усети...Но, наистина, че постояннато говорене за смърт и ковчези- психически убива хората...Ама като са 80% атеисти и разчитат на човешките възможности само...

  ОтговорИзтриване
 8. Трябва да ни сплашат,защото ние не разбираме от дума!Видях в Бургас в църквата как лапата с една лъжица всички наред и целуваха ръката на попа!Така ли нямат пари да закупят лъжички за еднократна употреба?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Айде на бас, че няма да има болни дето са лапали от лъжичката .. Всичко е стъкмистика, но интересно е да видим колко време ще трябва на народите по света и как точно ще преборят манипулацията .. Това си е 3та световна , но не можаха да се разберат срещу кого да бъде, извънземните не дойдоха навреме, та що пък не срещу вируса да е ...

   Изтриване
 9. Повече от ясно е,че на този генерал Мутафчийски не му е там мястото.Той не е вирусолог,а обикновен коремен хирург.Кой по дяволите реши че точно той трябва да е начело на кризисния щаб?Къде са специалистите?Къде са хората които могат да дадат адекватен съвет на тези нищо неразбиращи идиоти???

  ОтговорИзтриване
 10. Въобще не ги слушам и си живея живота,подмазвачи и пионки не гледам,омръзна ми всичката тези простотия!

  ОтговорИзтриване
 11. Името на сайта ви съвсем отговаря на нивото му. Жалка картинка сте!

  ОтговорИзтриване
 12. Българина не разбира с добро,така поне за два -три дни ще се стресне.Надежда и грижа се дава на болния пациент,а не на потенциалния такъв/който гони Михаля,пие бира с приятели и не иска да чуе за маска/.Гледайте какво става по света ако не се спазват мерките и нас това ни чака!Казват ви го всеки ден различни българи живеещи в чужбина и работещи в сферата на здравеопазването в съответните страни.Ако не искате да чуете Щаба и Бойко,поне чуйте тях!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...