Д-р Цветеслава Гълъбова: Адски тъжно е да гледам хора с интелект да се гънат като тръстики

"Заветът"  от Добри Божилов
Един пост на Иво Христов, озаглавен Диктатура на коментариата и посветен на две от дежурните по плювки по Президента - буруджиева и т.нар.проф. а. христова /нарочно всички букви са малки/, ме провокира да се замисля, че покрай корона вируса, от екрана липсват традиционните т.нар. анализатори.
Един доц. Стойчо, един криминално проявен /нали така се казва като са те разследвали, ама не са те осъдили/ Харизанов, един антрополог Харалан, една социоложка Евелина незнамсикоя от агенция "Тренд", плюс тези двете - да ми простят пропуснатите, не от лошо, ама сте много мисиранализаторите и може да не се сетя за всички.
Та, вече усещам липсата им. И както пее Васил Найденов в една любима за мен песен "Всичко отминава под това небе, болката отляво - не!".
Ще отмине кризата с пандемията, но ако тези не се върнат по екраните, с какво ще се забавляваме сутрин.
Защото, с цел запазване на психичното ми здраве, започнах да се забавлявам с неуспешните напъни на рояка анаЛИЗАТОРИ, да си заслужат платата. Всичките, с малки изключения, са горе-долу на моята възраст, т.е. 54 години.
Е, забавно ми е, защото ако се замисля, ще ми стане адски тъжно, да гледам хора с уж интелект, с уж образование, с уж житейски опит, с уж титли, да се гънат като тръстики и да не могат да стоят изправени и с достойнство.
Ей, индивиди /щото не сте личности/, ще вземете да се сецнете в кръста от толкова навеждане или няма да ви остане плюВка от толкова плюене по президента, да оближете паничката с повръщаното, дето ви е сервирана.
Хайде, поизправете се, че може да си останете в тази наведена поза от дисксопатията и да ви се случат други неприятни неща

Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова