ЕС би шута на Бойко - никакви пари за спасяване от кризата... В отговор, той направи 2 часа моно-спектакъл по телевизора...

"Заветът"  от Добри Божилов
ПУСНАХА НИ ПО ПЪРЗАЛКАТА
Европейският съвет отложи за след шести май решението за пари за възстановяване на икономиките след кризата.
Самият ГМР вчера изнесе шоу на най-високо световно ниво, което, ако беше по професия комик или циркаджия, щеше да му донесе награда.
След като разбрахме как „джуркал“ ваксини в конюшните, как сам си правил облеклата и как Сталинка му казала, че ще спи на мека, пухкава възгланица, популацията окончателно разбра, че са я пуснали по пързалката, а бизнесът установи, че принципът е: близките до ГЕРБ ще оцелеят, останалите що го ду@@@@.
Безработните нарастват с хиляди за часове. Помощта, за която дрънка ГМР, все едно от личния си джоб я вади, я получиха Домусчиеви и прочие близки до управляващите. Дребният и среден бизнес се чуди как да оцелее, а съкратените работници псуват цяла вселена.
Вчерашният цирк ни убеди окончателно в едно: нас ни управляват неадекватни, ментално увредени хора, които трябва да се лекуват.
Несериозно и неадекватно е в подобна мащабна световна криза, ГМР да присвоява цялото телевизионно време и да се прави на палячо. А икономическите мерки, които се предвиждат, да са само за оцеляването на избрани.
Защото, да уведомя ГМР, данъците се плащат от народа, а не от приближените му, които ударно само усвояват. Дори ни е бедна фантазията какви са нарушенията и укриването на данъци и осигуровки. Най-пресният пример – една нахилена женица, която не се срамува от сина си – убиец, не е подавала финансови отчети, а автомобилът на фирмата, за който се ползват данъчни облекчения, се кара от наркоманчето, което е отгледала.
Народът загива. Това е истината. Проспериращата държава е само във фантазиите на ГМР. Всеки ден хора се самоубиват от отчаяние и мизерия. И вместо помощ, получаваме ежедневни навиквания, страх и паника от ГМР и Генкоронавирусщаба. При разговорите ми с хората, много от тях казват, че предпочитат заразата пред глада. Защото от първото може и да оцелееш!
Явно срам нямат и ще ни затрият окончателно поради собствената си глупост, некадърност и алчност! Гарнирани с наглост и болезнен нарцисизъм. Кризата вече е напреднала дотам, че дори немислещите започват да се чувстват некомфортно в кочинката си. И сега е моментът да осъзнаем, че ако допуснем тези циркаджии да продължават да ни управляват, ще бъдем приключени като народ. И българи повече няма да има!
Защото дори да има помощ от ЕС /на какво ли основание, след като една Италия и Испания бяха оставени да се справят сами/, просто парите ще се разпределят между шайката. А народът отново ще гладува!
Време е да си извадим бетона от главите и да решим бъдещето си!

Елена Гунчева